0

istanbul'da yaşamadım gitmedim ama eminim ki. türkiye'nin tüm şehirlerde çok guzeldir. türkiye güzel bir ülke insanın toprağı her zaman kendine güzeldir. bende izmirliyim izmir'de cennet gibi yani istanbul'u internetten görebiliyorum. orasida çok güzel ama orda yaşamak için para lazım. tüm şehirlere internetten bakarım.gercektnn her şehirin ayrı bir güzelliği var .

0

yaşamak istediğim tek şehir beni büyüleyen ve her anlamda aşık olduğum tek şehir ya valla .heryerini ayrı seviyorum çok özledim trafiğini bile çok özledim ya :((( ama az kaldı sana kavuşmama çok az kaldı güzel şehrim .

1

istanbul, tüm karmaşasına rağmen çok sevdiğim şehir.. zaten içinde canımın canı da yaşıyor.. oğlum can'ın evi var şişli'de.. evladım üniversitede öğrenci.. ev olunca bende ayda bir onun yanına gitmek bahanesi ile istanbul'a gidiyorum.. ve oğluma yakın olup onun boş zamanlarında onuna beraber zaman geçiriyorum.

0

istanbul çok güzel bir şehir. fakat gezip görmek için. orada yaşamak isterseniz o güzel şehrin her bir güzelliğinden feragat etmeniz gerekir. istanbul da yaşamak kolay değil çünkü çok pahalı bir şehir. orada yaşayan insanların çoğu gidip çamlıca tepesinde manzaranın tadını çıkartamazlar. pier lotti'ye gidip sıcak çay ve simit keyfi yapamazlar. kız kulesine karşı bir deniz kenarında denize bakıp huzur bulamazlar. çünkü buna vakitleri yok, vakit nakit derler ya hani bu söz tam olarak istanbul da yaşayanlar için söylenmiş bence. kısacası orada yaşamayı düşünmeyin çok zor ama gezip görmek için her fırsatta kaçabileceğiniz bir şehir olsun sizin için.

0

istanbul'un bir çok yüzüdür.her milletten farklı dinlerden ve farklı renklerden, farklı kültürlerden insanları içinde barındırır.bir çok küçük ülkeden çok nüfusa sahip bir şehirdir.tarihi dokusu bakımından farklı bir milletlere ve dinlere ev sahipliği yapmış yapılar bulunmakta ve halende hizmet vermeye devam etmektedir.istanbul üzerine bir çok şair şiirler yazmıştır çünkü o kadar güzel bir şehirdir.en önemlileri istanbul'un boğazı ve denizi tarif edilemeyecek bir manzaraya sahip gidip görülmesi ve gezilmesi gereken şehirlerden biridir.