0

istanbul'a hayatımda ilk defa orta okul gezisi ile sınıf arkadaşlarımla gitmiştim yani istemiyor mükemmel bir yer olduğunu söyleyebilirim tabii biz oraya gezmeye gittiğimiz için bize önemli turistik yerleri gezdirdiler camilere işte kuş cenneti böyle hücrelere falan filan girdik ondan sonra bize şey yaptılar deniz tur attırdılar. şöyle güzelce anlatayım size hemen tekneye gönderilerimizi tane balık tuttular işte biz de balık ekmek falan yedirdiler ondan sonra beşiktaş'ın stadının oralarda falan gezdik köprüden geçtik baya gezdik yani bence mükemmel bir gezi olduğunu düşünüyorum böyle gezdikçe iyi oldu herkesin istanbul'a gezmesinden tavsiye ederim. ama şöyle de bir şey var istanbul çok yoğun bir yer güzel güzel rahat rahat gezemedik yani her yerde dur kalk dur kalk trafik oldukça yoğundu rahat bir hareket edemedik yollarda neyse yapacak bir şey yok küçükken gezdik inşallah bir gün arabanız olur ehliyetsiz olur veya paranız olur da gider gezersiniz.

0

çok güzel bir şehir.fakat çok kalabalık.istanbul'a geldiğinde sıkılacağım tek durum trafiği olucaktır.gelmeni kesinlikle tavsiye ederim.istanbul'da gezilecek çok yer var.

0

süper bir şehir boğaziçi köprüsü felan efsane herkesin gitmesi gereken bir yer.

0

istanbul kesinlikle yaşaması çok zor bir şehir eşim biz evlenmeden önce istanbul'da yaşama istiyordu ancak şu an oraya taşınmamış olduğumuz için çok mutlu cünkü istanbul'da yaşamak çok zor en az 1 10 bin lira geliriniz olması gerekiyor ki istanbul'da geçinebilsin.
ama yine de üstüne para bile verseler istanbul'da yaşamam.

0

istanbul'a iki defa gittim. her defasında bir aya yakın kaldım. bana göre gezilecek birçok yeri var. buyüzden çok güzel. ben eyüp sultan'a gittim, galata kulesi'ne gittim, sahile bunlardan hariç eminönü'nde balık yemeye gittim. daha birçok yeri gördüm ama aklımda bunlar kalmış. güzel yerler, gezmek için. bunun yanında olumsuz birçok tarafı var ben şahsen uzun süreli olarak burada yaşamak istemem. aşırı derecede kalabalık, trafik çok yoğun insanın hareket etmesini engelliyor resmen, hava kirliliği ve gürültü kirliliği çok fazla. bana göre istanbul gezilecek güzel bir yer ama uzun süre yaşanılacak bir yer değil.

0

çukurova bölgesinde yaşıyorum istanbula bikac kez gittim hiç sevemedim aşırı ulaşım zorluğu var ve çok kalabalık heryer beton olmuş gözünü seveyim ben cukurovanin