0

aslında bende kurucuları merak ediyorum kendilerini bize tanıtsalar çok iyi olur. karşınızdaki muhatapları tanımak lazım diye düşünüyorum. ama tabiki gizli kalmayı tercih ederlerse de saygı duyarım. hem gizemli olmak daha ilgi çekici belgi onlarda gizemli olmak istiyorlardır. kendilerini tanıtmak isterlerse bizi memnun ederler.

0

benim içinde önemli deil hani herkez işini yaiyor burda emeginin karşiligini aliyor onlarda öyle tabiki bu yüzden biz burda elimzden geleni kendimize düşen görevleri yapalim zaten gerisi gelir.

0

tanıtabilirler tabi kendilerini.neden saklayacaklar ki ,zaten.ben en çok editoryal ekibi merak ediyorum açıkçası.mesela onlar da çok okur mu,bilginin izini sürme konusunda nasıllar bunları konuşabilmek keyifli olurdu benim açımdan.

0

evet tanitsinlar ben merak ediyorum bu sistemi kim kurdu nasıl akıllarına geldi kurmak fikri yada ne için kurdular merak ediyorum. kurmalarını gerektiren sebep neydi mesela kimdirler neler yapıyorlar nasıl yönetiyorlar merak ediyorum.

0

olabilir yani guzel bi site yapilmis güven açısi çok cok önemli kime güvendiğimizi bilmeliyiz bence tanitim yapsalar ekipce iyi olur

0

bende tanımak istemiyorum böyle daha iyi bence ama bi yandanda tanımak daha iyi olurdu yeni üyeler adına güven kaynağı olurdu sorumani ekibi olarak.

0

tabikide guvenilir olup olmadigini bilmek isteriz

0

bence gizli kalmalı daha ilgi çekici olur böyle.

0

hayır bence tanıtmasınlar. böyle daha iyiler.

0

evet, çok merak ediyoruz. bu mantıklı plartform fikri kimden çıktı öğrenmek isterim.

0

tabiki kimlere cevap verdiğini bilmek ister insan bilgilerini de veriyosun çünkü

0

vizyonları ve misyonları hakkında bilgi almak için tabikide tanımak isteriz.

0

isim olarak değil de moderatör olarak, şöyle bir ekibimiz var vizyonumuz şu misyonumuz şu minvalinde bir tanıtım

1

açıkcası benim için çok önemli değil isim olarak tanımamam. bu heyecanı ve seviyeyi kaybetmesinler benim için yeterli olacaktır.