0

instegram kullanmıyorum herhalde kullanmayan sayılı kişilerdenim whatsapp bana yetiyor işimi görüyor onun dışında da kullanmıyorum zaten sosyal medya düşkünü değilimdir pek onlar çıkalı özel hayat denen şey kalmadı da

0

sosyal medya hayatımızda bir yer edinmiş durumda. yani çoğu kişi için öyle. gündelik hayatımızda sosyal medyayı çok kullandığımız için artık istemsizce elim instagram uygulamasına gidiyor. işim olmasa bile giriyorum ne var ne yok diye bakıyorum. günümün 3-4 saatini instagramda yiyorum diyebiliirim. ortalama 4 saat geçiriyorum instagramda.

0

instagramı sık sık kullanmaktayım. böyle başlı başına bir saatte değil. ara ara girip bazen uzun bazen kısa şeklinde aktif bulunmaktayım.

0

instagramı çok fazla kullanıyorum her boş kaldığım an instagrama giriyorum direk artık alışkanlık olmuş telefonu elime alır almaz bir instagrama bakıyorum ilk

0

öncelerden günün her saatini instagram ile geciridim. fakat suan sorumani.com ile tüm günümü dolduruyorum. bu olay 1 haftadır böyle ve oldukca memnunum bu halimden. keske daha uzun süreler zaman gecire bilsem.

1

instagram kullnmiyorm gerek yok bence burasıda aynı sosyal medya gibi güzel ve eğlenceli hemde para kazanılıyor