0

yalnızlık durumunu sitesi ilk açıldığında arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. ben gerçekten de sabahtan akşama at daha gecelere kadar bu sitede yedim ama o yılbaşı günü için yarışmak bayağı bir uzun sürdüğü için ben gerçekten de soğudum diyebilirim başka sitelerde de takılmıyorum çünkü artık kafam kaldırmıyor. evet ihtiyacım var ama aktif olamıyorum burada keşke o yarışma o kadar uzun sürmez seydi yani ben bu kadar sormasaydın siteden gerçekten de bu siteyi çok seviyorum toplam 518 tl para çektim ve hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım her seferinde paran yatmıştır diyebilirim ama artık aktif olamıyorum.

0

üye olup bidaha girmemiştim ama pişman oldum 2 3 ay olmuştu üye olalı eğer hergün 2 3 saat aktif olsaydım baya kazanacaktım belliki artık bundan sonra gün içinde sık sık aktif olurum zaten çok boş vaktim oluyor okumadığım için

0

arkadasimin sayesinde giris yaptim cokda memnunum bos kaldikca burdayim :d

0

günde 30 dk yada 1 saat giriyorum ama bu süreyi arttırmayı planlıyorum çünkü lise 2 öğrencisiyim bu yüzden de maddi sıkıntılar ister istemez yaşıyorum.sitede aktif olamama sebeplerim ise okula gidiyorum öğrenciyim sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 5 te evdeyim sonra eve gelince yorgun oluyorum 2 saat uyuyorum biraz ders biraz da burada takılıp tekrar yatıyorum.herkese bol kazançlar olsun

0

daha yeni başladım bu siteye para kazandırırsa aktif olurum

0

çalışıyorum hiç girmediğim zamanlar da olabiliyor fırsat bulunca ve canım isteyince çünkü çok fazla girmek için de çabalamıyorum hobi olarak kullanıyorum . zorunluluk olara hissedince girmeyi bırakıyorum bir de klavyem sağlam olmadığı için sıkılıyorum yazarken . imladan da çok anlamıyorum korkuyorum yazarken yanlış yazarsam diye tırsıyorum

0

sorumanide en fazla toplam 2 ya da en fazla 3 saat aktif oluyorum. ama bundan daha fazla aktif olmaya calisacagim cunku bu aralar cidden paraya ihtiyacim var :d.

0

öğrenci olduğum için saatlerce aktif olmak pek de mümkün olmuyor benim için. okul çok yük oluyor. anca hafta sonu falan fırsat bulabiliyorum. günde genelde 1-2 saatlik aktif sürem mevcut oluyor hafta sonlarında.

0

günde en az 8 saat sitede oluyorum. iş yerinde olduğum için bilgi sayar sürekli önümde olduğundan hep giriyorum siteye. para lazım. para için bol bol yazmak lazım. iş yerinde iş olduğunda hemen işimi yapıp siteye geri dönüyorum. günlük 2-3 liralık yazamadığımda hedefimden sapmış gibi oluyorum ve üzülüyorum.

0

sorumani sitesinde toplam olarak sanırım 6 saat aktif olabiliyorum. özellikle sabah saatlerinde daha çok aktif oluyorum. çünkü sabah saatleri evde kimse yok çocuklar okula gidiyor eşim işe gidiyor ve ben küçük bebeğim ile beraber tek kalıyorum saat 7'den başlıyorum 10.30 ya da 11'e kadar aktif oluyorum ve ondan sonra artık ev işine başlıyorum artık akşama ve geceye kadar fırsat buldukça giriyorum.

0

ben günde ortalama 2 ya da 3 saat vakit ayırıyorum ki bu sürede hem öğrenip hemde kazanıyorum. zevk alarak girdiğim bir site. instagramda facebook da boş boş gezecegime burada birşeyler öğrenmek daha cazip geliyor açıkçası.

0

henüz yeni iyi oldum fakat günümün üç 4 saatini burada geçirecek gibi gözüküyorum hem eğlendirici hem öğretici güzel bir site emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum

0

ben 2 hafta basliyali olmadigi icin yeni vaskamis sayilirdi ama diyicek 20 tl kazanmistir diyiyorlardir benim siteden fazla anlamadigim icin fazla ugrasmiyordumda ve ben siteye girdim oncelikle 3 gunde 1 tl kazandim 100 soru cevapladim anca 1 tl oldu bebde birakacaktim siteyi vebde uzun yorum bir kere yazdim simdi hergun kadar simdi kadar 8 tl toplayip yarinda 10 toplamaya basliyacam artik ve onceden siteden anlasaydim simdi 10 tl kesin vardi benim simdi.

0

günden güne değişiyor benim bu sitede aktif olup olmamam... bazen internet paketim bitiyor, abimden bağlanıp 1-2 saat filan takildigim zamanlar oluyor bazen 5-6 saat takiliyorum sorumanide... ama mumkun oldukça girmeye calisiyorum en azından 2 kurus daha kazanip kazanc hanrme eklemeyr calisiyorum.

0

bu siteye genellikle toplamda herhalde günde 9 saatimi ayırıyorum dur açıkçası....

0

en az üç saat aktif oluyorum, bu gidişle bağımlı olacağım

0

uzun süre ayıramıyorum buraya fırsat buldukça giriyorum.

0

3 saat falan kalıyorum , soruların kalitesine bağlı beni sararsa , daha fazla da kaldığım oluyor .

0

bu sitede aktiflik sürem iş yerindeki zamanımla orantılı. iş dışında internete girmeye çok vaktim olmasa da iş yerinde daha aktif olma fırsatım oluyor. o da gününe göre değişiyor.

0

bir iki saat aktif oluyorum fazla durmuyorum