0

kedilerle aram fazla iyidir. hepsini o kadar çok seviyorum ki. sanırım bunu anlıyorlar ve onlar da beni seviyorlar. kedilerin kendine ait karakterleri ve huyları olduğu için ona göre davranmak gerekiyor. kedilere yaklaşmayı bilmek gerekiyor.

0

kedileri çok severim ve aram insanlarla iyi olmadığı kadar iyi diyebilirim

0

kedileri çok severim kendi besledigim kedimde var adi paris cok tatli .

0

en sevdiğim hayvandır. nerede görsem severim, koşarım peşinden. hele de yavru kediler. çok tatlı oluyor. mırlaması, ayaklarıma dolanması beni çok mutlu ediyor.

0

kediler sevdiğim hayvanlardan bşr tanesidir. özellikle yavru kedileri daha çok severim. kediler sevimli olurlar. hele tastan süt içerken onları seyretmeyi çok severim. ayrıca süt içerken dillerini çıkarıp tası yalamaları çok güzel. fakat günümüzde maalesef kediler nankör olarak adlandırılır. oysa onlar dünyanın en masum hayvanlardır. hep köpeklerle katılaştırıyor. oysa yaratılışları çok farklı olan bu hayvanları aynı kefeye koymak yanlıştır. köpekler kendilerini koruyabilirler ama kedile ise kendini fazla koruyamazlar. gerçekten onlar çok masum hayvanlardır. onları koruyalım. asla onlara işkence ya da kötü muamele yapmayalım. maalesef ki günümüzde kedilere işkence ve kötü ötüşmekte yapıldığını haberlerden duyuyoruz ve çok üzülüyoruz. onlara iyi davranalım.

0

kedileri çok seviyorum 1 buçuk yıl önce kedimle karşılaştım ve onu hemen eve aldım inanılmaz canlılar tuvalete gittiğimde peşimden gelir bu demekmiş ki doğa'da savunmasız kaldıkları tek zaman dilimi ve o zaman birbirlerini korurlarmış. onları sevdiğiniz zaman size göz kırpları omuzunuzda uyumaları ama buna rağmen iç güdüsel olarak hep avlanıyorlar çok özgürlükçü ruhları beni çok etkiliyor iyi ki iyi ki iyi ki varlar.

0

kediler gerçekten çok sevimli ve tuhaf canlılar aram iyi