0
0

okuldaki edebiyat ise pek de fena sayılmaz kendimi geliştirmeye çalışıyorum yakında alan tercihleri yapacağım ve edebiyat çok önemli bir etken

0

edebiyatla aram fazla iyi değil amaa roman okumasını severim kitaplarla aram iyidir bide şiir yazmayı severim.

0

edebiyat ile aram çok iyidir ders olarak da her zaman iyiydi. bundan hariç şiir yazarım, günlük tutarım, yazarları takip ederim, bolca kitap okurum. bunların hepsi edebiyatı sevmem de önemli etkilere sahip tabi ki. edebiyat insan zihnini rahatlatıyor. günün telaşından alıkoyuyor insanı mutlu ediyor.

0

edebiyat ile aram oldukça iyidir.yeni kapıları aralamak yeni yerlere yelken açmak için edebiyatı rehber edindim kendime.bu öyle bir sanat dalı ki,okurken hem hoş vakit geçirir hem de çok faydalı bilgiler edinirsiniz.insan psikolojisini anlamak için edebiyat birebirdir.edebiyat toplumsal gerçekleri geniş kitlelere muazzam bir şekilde yayabilir.bu yüzden baskıcı iktidarlar edebiyattan ve kitaplardan hep korkmuştur.ne zaman bir toplum bir halk sindirilmek istense ilk iş kitap yakmak veya toplatmak olmuştur tarihte.edebiyat beni ben yapan yegane olgudur kısacası.

0

edebiyat bir tutkudur gerçekten ya. sevmeyene işkence gibi gelir evet ama edebiyatı sevmek aslında o kadar kolaydır ki. zamanla o kadar içinize işler ki zaten vazgeçemezsiniz. benim edebiyatla aram iyidir, bana çok şey kattığını düşünüyorum.

0

edebiyatla aram pek iyi söylenemez ama çok severim edebiyatı edebiyat deyince aklıma şiirler geliyor

0

edebiyatbenim için hayata tutunma şeklidir.aramız iyi mi tam bilemiyorum aslında.bibliyomani hastalığını kaptım kendisinden.ama tek kelimeyle edebiyat=tutku.

0

edebiyat ile aram çok iyidir şiirleri kitapları okumayı çok severim.

0

pek fazla iyi oldugum söylenemez

0

edebiyat tarihçesi pek yok ama dönem yazarları şiirler vs iyi

0

edebiyat çok ezberci bir ders ama türkçe öyle değil o yüzden tercihim türkçe yönünde.