0

akrabalarımın bir kısmını severim bir kısmını sevmem çünkü beni bazenleri arayıp sormazlar bende bundan çok rahatsız olurum beni soran kişileride severim bende arayıp sorarım

0

valla ben hiç bir sorunum yok akrabalarımla onların da benimle bir sorun yok ama ben fazla insanlara değer veren bir insan değilimdir. benim için bu hayatta sadece annem, babam, kardeşlerim önemli dedem, babaannem ,anneannem bunlar benim için önemli yani en yakın akrabalarım önemli diğerleri zaten benim umrumda değil hani bana bir zararları yok benim de onlara bir zararım yok böyle yani. yanlış anlaşılmayayim insanlara değer vermem.. çünkü ben geçmişte her zaman yakınımdan zarar görmüşmüdür .. onun için ben sadece merhaba merhaba ve tek türlü benim umurumda değiller yani bu yönden dolayı artık değer vermemeyi öğrendim.

0

anne tarafı akrabaları ile aram çok iyidir sohbetimiz iletişimiz sıkıdır.fakat baba tarafı akrabalarda çok sorun yaşıyoruz.

0

iyidir akrabalarımla aram bir sorunum yok hiç biriyle allah'a çok şükür.dahada bağlılıklarımız oluyor birbirimize aksine .

1

akrabalarımla aram çok güzeldir.
her insan akrabalarıyla iyi olamaz

0

akrabalarımla aramız genelde iyidir.çünkü ben olumlu ve hoşgörülü yaklaşırım hepsine.