0

futbol, basketbol, voleybol başta olmak üzere en çok spor dalları para kazandırmaktadır bunun yanında yemek giyim eşya kozmetik züccaciye gibi alanlarda da ün yapmış bir marka olmak kaydıyla para kazanma imkanınız bol olacaktır.internetten para kazanma olarakta bakacağımızda internetten alışveriş yapılan bazı siteler futbolcuların aldığı parayı bile geçmektedirler hatta fark atmaktadırlar.youtube gibi dev sitelerden de para kazananlar bir hayli artmıştır dudak uçuklatan rakamlarda izlenmelere sahip insanlar para kazanma konusunda bir hayli mesafe kat etmişlerdir.

1

günümüzde en çok kazandıran işler, futbolculuk, basketbol oyunculuğu, ses sanatçılığı ve dizi oyunculuğunun yanı sıra, üst düzey yöneticilerde kazanmaktadır.
yiyecek sektörü her zaman kazanç sağlar. hazır su sektörü de aynı şekilde kar marjı yüksek iş kollarıdır.

0

en kazançlı iş müteahhitlik işiydi 2-3 sene önceye kadar. fakat artık günümüzde çok fazla konut olmasından dolayı, boş alan neredeyse kalmadığı için bu sektör de artık yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlıyor. bunun dışında en kazançlı iş fenomenliktir. internet üzerinde sosyal medya sitelerinde özellikle de video platformu olan youtube' da kazançlar iyi sponsorluklar ve reklam anlaşmaları ile 10-15 bin liraları bulmaktadır. bu sektörde en önemli şey kendi işinin patronu olmak. içeriğini kendin belirliyorsun. kitlen zaten belli ne istedikleri belli. gündemi trendleri biraz takip edip bunlara göre bir video koyduğun zaman 1-2 milyon da tıklandı mı tamamdır. araya reklam ve sponsorlukları yerleştir. al sana bir videodan 3 milyar kazanç tertemiz.

0

fenomen olmak kesinlikle bir anda zengin oluyorsunuz

0

günümüzden en kazançlı iş dilencilik adamlar oturdukları yerden ayda 3.000 liradan az kazanmıyor.