0

tabiki yatirim yapmak insanlar adina cok faydalidir. ozelliklede cok para kazanan insanlar fazla fazla yatirim yapmalilar. cunku ileride onlara cok faydasi olacaktir. guzel bir gelecek icin yada cocuklarinin gelecegi icin yatirim yapmak cok mantiklidir.

1

yani yatırım yapmak tabii ki de kazançlı bir ama neye yatırım yapacağına bağlı. mesela altına yaparsan. en azından beş sene sonra bozdursan kâr etmiş olursun. eğer bankaya atarsan faiz işlemesini istiyorsan onda da birazcık kazanç elde edersin. eğer başka bir şey yapacaksan o konuda fazla bir fikrim yok ama en güzeli bana göre bence altına yatırım yapmak. çünkü altın gerçekten de gitgide yükseliyor hiçbir şekilde düşüş bile olmuyor. yani 2019'da giriyoruz altın 2019'da allah bilir ne kadar olur. 2018'de, 2017'de hiç düşmedi ise 2019'da hiç düşmez. yani anlayacağın bence altına yatırım yap derim altıni 5 sene sonra da bozdur.

0

eğer kazanç sağlayan bir şey yatırım yapıyorsanız tabi ki de yatırım yapmak kazançlıdır.

0

genelde değişiyor güvenli olan sitelerde var bununla birlikte güvensiz olan sistemlerde var onun için yatırım illahim yapacam diyorsan az miktarda yatırım yapmaya çalış.