0

bazen anasayfadan kaldirabiliyorlar ama kazanc algorirmasinda kaldirmayi unutabilirler. belki oyle bir an olduysa ondan dolayı olmustur. ama suanda ds duresi uzadi sanirim. anasayfadaki tarihi guncellemeyi unutmus olabilirler. yani firsstiniz varken degerlendirin bu zamanlari. yoksa kolay kolay bulamiyoruz.

0

bana da öyle geldi sanki daha fazla kazandırıyor cevaplar böyle daha iyi insan arttığını görünce seviniyor bende diyordum bana öyle geliyor ama meğerse gerçekten kazançlar artmış.

0

iki kat kazanç yok ama herhalde kazançlara zam yapmışlar gibi gözüküyor.güzel oldu işte birde iki kat kazanç aktif ederlerse uçarız diye düşünüyorum.

0

hayır şu an iki kat kazançlı uygulaması yok bitti zaten eğer olsaydı zaten üstte bildirim olurdu bildirim kalktığına göre bitmiş yani bilmiyorum hiç kazançlara falan fark etmedim. herhalde yarışmadan dolayı uzun uzun cevaplar verdiğimiz için belki kazançlarda iyi bir şekilde gelmiştir. genellikle insanlar yarışma olduğunda uzun cevaplar vermeye çalışıyor o listede yer almak için yani ben de aynı şekil uzun cevaplar veriyorum.. gerçi normalde de uzun cevaplar veriyordum eğer dediğiniz gibi kazançlar iyiyse bence güzel olmuş yani.

0

bana da oyle geldi valla sanki biraz kazanci fazla veriyor gibi.

0

normal kazanc seviyesine geri dondugunu dusunuyorum ben.. iki kati kazanc olsa bildirimi kaldirmazlardi anasayfadan

0

evet bana da normal kazançlardan daha fazla kazanç sağlıyoruz.gibi geldi bana göre çok güzel bir sistem olduğu bu umarım yarışma bitene kadar bulur devam eder.hem böyle daha kolay ödeme talebinde ulaşmış oluruz.ben iki günde toplam hemen hemen 30 lira para kazandım. umarım herkes bu siteden istediğim paraları kazanabilir.

0

artık iki kat kazanç sürekli olmalı bence.inanın ben biriktiremiyorum.yada başka bir kazanç sistemi koymalılar.

0

evet bana da öyle geliyor ne kadar yazarsam yazayım bu kadar kazanç yansımıyordu hesaba iki kat kazanç hala devam ediyor demek ki.