1

nba izleyenler var mı burda ?

12 cevap
0

eskisi kadar sık canlı olarak izleyemesem de, nba ligini sıkı takip ediyorum.

0

nba maçları gece geç saatlerde oynandığı için izleme fırsatı fazla bulamıyorum, iş güç yorgunluktan dolayı ama golden state warriors maçlarını çok sıkı takip etmeye çalışıyorum.çok hayranlık uyandıran bir takım kimyası var, bir de lebron james'in harika oyununu çok seviyorum ve keşke erken saatlerde maçlar oynansa da izleme fırsatı bulabilsek.

0

nba ligi izliyorum.nba ligi öncelikle bizim ülkemize göre saat farkı oldugundan türkiye saatine göre geceye denk gelmektedir.nba ligi 12 ser periyotlardan oluşmaktadır.ve çok güçlü oyuncuların kaliteli oyuncularla dolu ve çok kaliteli koclarin olduğu bir lig dir ortalama 200 er sayının ve üstünün atıldığı maçlardan oluşmaktadır.nba da oyuncular çok enerji harcalar ve en usta eller o ligde kendine yer bulmaktadir vede oynarken turbun olarak da saha içi de olsun çok eğlenceli ensantrelarda yer alır bu ligde spor kompleskler her maçta yüzde 99 dolu olur ve salondaki seyirciler ilginç haraketleride görmek mümkündür.bu maçları izlemek ve takip etmek için çok kez gece uyumayip bu maçları izliyoruz...

0

takımları bilirim ama sıralama ve oyuncuları pek tanımıyorum bizden uzun periyotları çok sayılı maçları her zaman hoşuma gitmiştir

0

nba izleyenlerin sayısı oldukça fazla olacağını düşünüyorum. şahsen sıkı bir nba takipçisi olarak tadını alanın kolay kolay bırakacağını zannetmiyorum. eskiden kobe li lakersı izleyerek başlayan nba sevdası iyice tavan yapmış durumda şahsımda. indiana pacers taraftarıyım. son 5 sezondur nba de adımızdan oldukça fazla söz ettiriyoruz. oladipo paul george takasının bizim için bu kadar faydalı olacağını hiçbirimiz düşünmüyorduk sanırım, sadece indiana taraftarı olanlar değil nba de herhangi bir takıma gönül veren ve bu ligi takip eden kimse bu takasta indiana'nın bu kadar karlı çıkacağını düşünmüyordu bence. öylesine bir konuma geldi ki oladipo bir süperstar olmasa da o seviye'den çokta uzak değil. turner'ın takıma katılmasıyla pota altında problemlerin çoğunu çözmüş olan pacers, bu sezon savunmada ki direnci ve son periyoda mağlup girdiği maçları çevirmesi ile bu sezon nba finalleri içerisinde önemli bir konumda olacağını resmen hepimize kanıtladı. özellikle iç saha performansı göz önüne alındığı zaman ve oladiponun etrafında dönen setlerin durdurulamaz konuma gelmesi ile sabırlı hücum doğru savunma mantığı indianayı bu sene çok kez sonuca götürdü. dış saha maçlarında ise çoğu zaman oladiponun takımı ipten aldığını söyleyebiliriz. bu sezon play offlar da çoğu takımın indiana'dan kaçmak isteyeceği düşüncesindeyim ve konferans finalinde olma ihtimalimizin fazla olduğu belirtmek isterim.

0

evet ben genel olarak nba basketbol ligi'ni çok takip ederim.elimden geldiğince de izlemeye çalışırım.özellikle stephen curry ve lebron james çok hoşuma giden basketbolcular'dır.zaten jemsi hemen hemen herkes tanıyor özellikle nba liginde çok sayı atılmaktadır.bunun nedeni 8 dakika farktır. ancak oyuncular da buna etken eden bir faktördür. ben genel olarak nba ligi'nin çok iyi buluyorum.basketbolun bence en güzeli nba'dir.zaten basketbolda amerikalılar keşfetmiştir. bu yüzden nba'yi takip etmek gerekir. diye düşünüyorum.bir basketbolsever kesinlikle nba'yi takip ediyordur. ancak basketbolu sevmeyen insanlar nba nedir onu bile bilmez. nba bence dünyada en iyi basketbol oynanılan ligdir.benim nba basketbol ligi hakkında düşüncelerim bunlardır.genel olarak izlemeyi çok severim. ancak boş vakitlerin olduğunda izlemekteyim.

0

emre'nin basket maçlarını çok izlerim melisa'yı çok atılıyor skor her zaman 240 250 260 230 hep bu sonuçlarla ilerliyor hani ne zaman iddiada hayatta bahiste oynasam da nba takımlarını her zaman üstü veririm maçları çok heyecanlı ve de çok sayılır çok puanlı geçiyor 4. periyodun bitimine kadar neredeyse her takım 120 şer 130 üssü 130 sayı atabiliyor bu da demek oluyor ki nbi amerika'nın yani basketbolda çok iyi olduğunu gösteriyor fakat amerika'nın futbol takımları çok kötüdür sadece basketle dünyanın birinci sıralarında nba takımlarından gelir clover tam ismini yanlış bilmiyorsam claver basket takımı çok yüksek sayılarla hep bir geliyor ve db amerika'yı basket maçlarında tebrik ediyorum bu yüzden,.

0

ben arada bir izliyorum ve cok hosuma gidiyor her attiklari giriyor helal olsun adamlar isin erbabi

0

eskisi kadar olmasada nba izliyorum çünkü adamlar basketbolu adeta yaşıyor ülkemizdeki gibi zevksiz maçlar olmuyor hemen hemen her maç çok zevkli geçiyor benim nbade bu sene tuttuğum takım yine golden state olacaktır benim düsüncem sampiyon golden olacaktır curry ,thompson ve kevin duratla.

0

daha yaşımız genç ken amerikan basketbol ligi'nde takip ediyordum ama şimdilerde pek izleme fırsatım olmuyor

0

evet izliyorum. bu sene favorim golden state

0

arada sırada maç özetlerini izliyorum.