0

ben çok izliyordum hala da istiyorum seksenler dizisinin gerçekten çok severek ve çok iyi bir sıkı takipçisiydim. arada bir internette gördüm de hala daha bazı bölümlerini tekrarlarını izlerdim zaten seksenler dizisinin normalde çıktığında bile sürekli takip eden bir kişiydim. gerçekten en azından en güzel dizi yönünden bence seksenler çok iyiydi hem geçmiş zamanı anlatıyordu hem de günümüzün gerçekten çok iyi bir şekilde anlatmıştı. keşke hala daha devam etseydi bence çok güzeldi karakterleri ile çok güzeldi. özellikle de ergun ve nazlı gerçekten çok bayılıyordum.daha sonrasından birleşemediler ayrıldılar yani küçük olay oldu aralarında ama bence en güzel en saf duygularla beslenen bir sevgiydi bence aralarında ama maalesef ki mutlu olamadılar sonunda.

0

bir ara çok izlerdim hala görünce izliyorum o ayrı konu ama sürekli takip edemedim. gerçekten bazı diziler gibi baymıyor insanı izletiyor kendini. en güzel yanı da her yaş grubuna hitap ediyor o yönünü çok seviyorum. çok başarılı bir dizi gerçekten.

0

seksenler dizisini bir dönem izlemiştim. çok izlenen bir dizi idi. bir sakıncalı dönemi anlatan daha doğrusu sancılı zamanları anlatan bir dizi idi.

0

evet şu an bile izliyorum artık biz de bağımlılık yaptı sürekli ekranda verdikleri için sabah öğle ve akşam olarak izlemekten bıkmayacağım.:) özellikle de annem çok seviyor vallahi bize başka dizi izletmiyor o derece seksenleri seviyoruz. sanki kendi ailemizden gibi oldular bizim annem diyor sanki komşumuz gibiler. çok başarılı bir dizi bence dört beş sene sürmüş herhalde çekimi ama hiçbir bölümünde sıkmıyor insanı sürekli izletiyor yani kendini.. o yüzden çok seviyorum ve çok başarılı buluyorum.