0

mesela futbol basket bol oynamayı çok severim liğlere katıldım ve lisansı çıktı derece yaptık antalya bursa izmir bir çok yere gitmiçliğim var yani yeni bir spor buldum o spor üzerinde çalışıyorum. bocce diye bir spor dalı ve branşı 3 e ayrılıyor petank, volo, raffa diye her birini oynamıyorum tabiki de ama petank dalını oynuyorum severek ve eglenceli sizinde oynamanız tavsiye ederim. başarılar.

0

ben futbol ve voleybolu çok severim.ama yüzmeden de keyif alıyorum.

0

yüzmek sevdiğim bir spor dalıdır . ayrıca voleybol basketbol gibi sporlarında severim . daha çok pilates gibi sporlar ilgimi çeker .

0

ev sevdiğim futbooll tabiki her erkeğin sevdiği gibi ama basketboluda takip eder ve izlerim. son zamanlarda ülkemizde spor anlamında bizi soğuttular biraz milli takımın başarısızlığı ile spora olan ilgim azaldı.

0

benim en çok sevdiğim spor dalı bir taneyle kısıtlı değil bir çok sevdiğim dallar var mesela en çok bedminton yüzme voleybol bunları çok severim ama ayrıca yapmaktan zevk aldığım bisiklete binmek çok hoşuma gidiyo yazın açık havada bisiklet turuna gitmek çok eğlenceli özellikle ailen ve arkadaşların la zevki bir başka oluyo

0

ben spor lisesinde okuyorum ve işimiz spor ve ders çalışmak benim branşım basketbol severek oynanıyorum ve okul takımındayım çok güzel bir spor dalı eskiden hiç yaklaşmadığım bir spordu ama bir hoca geldi hayatımı değiştirdi futbol oynarken basketbola başladım ve severek oynuyorum çok güzel hissettiriyor.

0

basketbol .özellikle nba maçlarını sık sık takip ederim.

0

ben futbol ve voleybolu çok seviyorum. ikisinide oynadım.hem oynaması hem de izlemesi de zevkli geliyor bana.

0

futboldur hem oynaması zevk verir hemde izlemesi

0

eskiden voleyboldu çok severek oynarıdm.

0

en sevdiğim spor dalları sanırım voleybol, basketbol, hentbol, tenis ve badmintondur. en çok yaptığım ve izlemesini sevdiğim dallar bunlardır.

0

tabiki en cok sevdigim spor dali futbol bizde arkadaslarla 2 haftada bir 1 haftada bir kesinlikle mac yapariz :)

0

en sevdiğin spor dalı türkiye’de genellikle yaygın olduğu gibi futboldur futbol özellikle ingiltere’deki üstdüzey liglerde ve ispanya da üst dizeydir ama ayrıca da diğer ligler biraz alt seviyedir, ama ben hepsini izledim bir topun beşinden koşan 22 tane insan nasıl böyle bir görsen şölen sünüyor bilmiyorum ama futbol ay hop oturup hop kalkmamız sürekli heyecanlanmaması açılan bir ortayı sinirlenip bağırmamız biri gole çocuklar gibi sevmemiz futbolun bence evrenselliği ve güzelliğindendır.
türkiye liginde tuttuğun takım fenerbahçedir fenerbahçe 1009 yedi kuruluşla olan bir stadı kadıköyde ben de öğrencilik dönemlerini kadıköy’de oturduğundan dolayı stadın önünde bir çok kez bulunmuşmıyorum eski amigalardan sefa kalyalarımız bizi maçlara davet ederdi fenerbahçe’nin bir taraftarcam ya sı vardır ki evlere şenlik aile gibiler ortağım ya herkes kendini orada abi kardeş zanneder fenerbahçe demek bu demektir fenerbahçe cumhuriyet onun içine galatasaray vefa kupasını aldığında her türk gibi ben de sevmiştim çünkü futbol evrenseldirlik içinde düşman sadelik dışında kardeşimizdir fenerbahçenin şampiyonu demek benim gözyaşlarım hakim olamam ama fenerbahçe’nin yenilmiş olması demek benim yine gözyaşlarım hakim olma demek onun dışında ingiltere premier liginden ben chelsea istiyorum chelsea son dönemde şampiyonlukta 200 seni uzak kalmasına rağmen benim için en büyük ingiliz takımdır rus milyarder roman abramovich bu takımı satın almadan önce hemen çalışabilirdim ama oyunlardan çünkü chelsea bir ekoldür drogba teri lan part gibi oyuncular chelsea simgeleridir yıldızlarıdır o zaman chelsea benim için en iyi takım bir takımın iyi olması için onun kupalar kazanması gerekir

0

futbolu cok ama cok severim hatta 2 sene oncesine kadar dehşet şekilde futbol oynardim fakat kolum kirildi bu yuzden biraktim artik oynamaya korkuyorum tekrar bisey olacak diye cunku polis olmak istiyorum koluma bisey olursa meslegimi elimden kaybetmis olurum baştan. suanda futbolu once süper lig sonra ingiltere ispanya fransa gibi bir cok ligi de yakindan takip ediyorum hatta united takimina bayiliyorum cok iyi oyun yapilari ve pas trafikleri harika takim ve de maclari cok gollu ve zevkli geciyor tek golle kapanmiyorlar herkes şampiyonluk icin savasiyor ve kimsenin sirasi garanti olmuyor bundan dolayi her mac sampiyonluk hevesi ile yapiliyor ayrica çirkeflikde fazla olmuyor en sevdigim oyuncu ronaldoya bayiliyorum futbol candir gerisi heyecandir

0

ülkemizde aktif olarak en fazla izlenen oynanan ve sevilen oyun tabiikide futbol

0

en çok futbolu seviyorum 2.olarak boks maçlarını izlerim.bu ikisi en çok favorim.

0

en cok ilk sırada futbol sonra boks ufc arada bir basketbol koşu

0

spor'un bütün dalları güzeldir çünkü sporun kendi güzeldir.ben tercihimi bisikletten yana kullanıyorum en eğlenceli ve etkili dallardan biridir.

0

öncelikle futbol ama basketboluda bi okadar severim

0

benim en sevdiğim tenis çok eğlenceli çok güzel bir spor dalı