0

aslinda pirasanin tadı kotu degil... ama işte kucukken manyak gibi yemezmişim... begrnmezdim. ama suan begrnmeme gibi bir durumum yok. her ne kadar suan yapilan yemegini yiyemesem de borek olarak yapildiginda yiyorum pirasayi... sanirim oyle olunca icine giren salca vesaire gibi diger malzemelerle (kiyma koyanda oluyor pirasali borege) tadini tam alamiyorsun zaten.. birde kucuk kucuk dograndigi icin....

0

ben pırasa yiyemiyorum ya biraz daha benim ki et ve süt ürünleri ilgimi çekiyor.bu şekilde büyüdük yeşillik olarak ıspanak tüketebiliyorum sadece allah kimseye açlık ile terbiye etmesin aç kalırsam tabi yerim ama.

0

ben çok sevmem ama yerim pırasa yemeğini çok yemek ayırt etmem aslında ama sevmiyorum bazı yemekleri özellikle bamyeyi filan sevmiyorum ama pırasayı yerim ama.

0

birçok sebze yemeğini sevsem de bir türlü ısınamadığım ve sevemediğim yemek türü. yemek zorunda kaldığımda illa ki yerim ama onun dışında gerçekten hiç sevilmiyor..

0

genelde erkekler pırasa yemeğini sevmezler ben severim eksili olunca bayilirim ama bende içinde havucu sevmiyorum

0

pırasa bamya gibi yemekleri çocukken sevmesekte yaş geçtikçe bu tarz yemeklere ilgi artıyor lezzeti beğeniliyor pırasa yemeğini ben hala çok fazla yiyemiyorum ancak pırasalı böreği plaska denilen mısır unlu pırasa ekmeğini çok severim pırasayı annem pirinçli yapar içine havuç da koyar ben de pırasa larını yemem limon sıkıp pirincini ve avuçlarını yerim içinden ve böyle de çok zevk alıyorum o yemeği yemekten.

0

ben pırasa yemeğine eskiden hiç sevmezdim ve pek fazla yemek istemezdim. ama artık pırasa yemeğini çok seviyorum özellikle eğer ki içerisinde pirinç olursa beğenerek ve zevkle yiyorum. gerçekten lezzetli oluyormuş .eskiden çok önyargılı yaklaşmışım pırasa yemeğine.

0

ben pırasa yemeğini semem. ama bu yemiyorum anlamına gelmez. dengeli beslenmek için her gıdadan almak gerekir.

0

ben çok severim pırasayı.
zeytinyağlısı mükemmel oluyor.
böreklerede çok yakışıyor.

0

pırasadan çok pırasanın yemeğini sevmiyorum. ama normal pişmeden az da olsa yiyorum.

0

pırasadan nefret ederim kerevizden de nefret ederim ikisi bir olunca yanına bile yaklaşmam

0

yoksa sen pırasa yemeğini seven o ender bulunan insanlardan mısın :)