0

boş sorulara bir dur denmeli midir?

İnternette rahatlıkla bulunabilecek ve hiçbir kişisel görüş belirtmeye gerek duyulmayan sorular sizce de yok edilmeli midir?

21 cevap
0

bence soru daha fazla sorulmalıdır ki daha fazla kazanç sağlanılsın boş sorular için örneğin ilk beş kişiye %10 kazanç gibi bir şekilde sistem getirilebilir o yüzden herkes birbiri ile yarışmak zorunda kalır ve ona göre kazançlar ve üye sayısı artış gösterir.

0

artik kişiler o kadar soru sormaya basladiki o kadar sorudan.sonrasinda tabiki sorulacak sorular kalmadi.yada sordugu soruları artık iyice soru bulamadigindan bocalayanlar oldu bu yüzden tabiki akıllı basımızda sorular sorarak dogru cevaplar almaliyiz.

0

boş sorular sıkmaya başladı daha mantıklı sorular sorulsa herkes zevkle cevaplar .

0

arkadaşlar boş sorulara dur denmelidir diyorsunuz ama burdakı soru gibi boş konuşuyorsunuz sizin yaptığınızda boş soru sormak deilmi.

0

ecet sacma sorulardan biktim nasil.olacagini

0

artık o kadar soru sorulmuski millet soracak soru bulamamakdan sacmalwmaya başladı gercekden.bence o sorular da cevap isteyen verir isteyen vermez diye dusunuyorum ben.

0

sorular boş olabilir ama eğer mantıklı sorularsa bence boş kalmasında bi sorun yok çünkü o soruyu soran kişi kendi mantığıyla soruyu soruyor cevap verilmemesi demekki o konuyla alakalı kimsenin bişey bilmediği anlamına gelir.mantıksız saçma sapan soruları bende sevmiyorum ve silinmesini istiyorum.

0

herkese göre değişir gereksiz olup olmaması.başkasına göre o soru gerekli de olabilir orasını bilemeyiz.

0

evet bence de kaldırılmalı çoğu sorular boş ve gereksiz.

0

yani evet. bazen cidde çok saçma ve anlamsız sorulara denk geliyorum. bencede böyle sorular sorulmamalı. bir cevap verecek olsak bile mantıklı bir cevap bulamıyoruz ve bu yüzden cevap verirken saçmalıyoruz. o yüzden daha mantıklı sorular sorulmaya bence dikkat edilmeli.

0

densin bencede bakiyorum yine aynı sorular ben buna cevap vermiştim diyorum bakıyorum cevaplanmamis sorular arasında bıktım artık aynı soruları görmekten bide buraya kayıt olalı çok olmadı iki günde sıkıldıysam gerisini siz düşünün artik.ayni sorulari görmekten gına geldi ya.

0

bencede artık bir dun denmelidir ben siteye ilk geldiğimde bende bos sorular soruyordum soru sorunca daha cok kazanç elde ediliyor sanıyordum ama mantıklı olunca cevap vermenin en iyisi olduğunu anladım bence cevap vererek kazanç elde etmek daha bi hakkinla kazanç elde etmek gibi oluyor çünku soruyu soran kisi eğer cevabini bilmiyorsa o kisiye kendi bilgilerini katiyosun o yüzden bir dur denmelidir diye düsünuyorum.

0

neden boş soru olsun insanlara bilerekte bilmeyerekte soru sormalı bence ister anlamlı olsun ister anlamsız sizde ister cevap verirsiniz ister vermezsiniz

0

boş sorulara dur denmeli zaten müdahale de ediliyor ama şu boş cevaplara da bir el atılsa iyi olur. daha önce de dile getirdim. sırf uzun cevap vermek için bilmediği sorulara bile bilmediğini uzun uzun açıklayanlar var. çok denk geliyorum.

0

arkadaşlar boş sorular sorunuz şu anki bu sayfamız zaten sorular üzerinedir bilip bilmeden sorulabilir sorular sorulabilir amaç burada para kazanmak zaten yani biz buraya gelmişiz para kazanmaya admin daha başka bir şey bir çözümler bulabilir yine de bize kalmış bir saçma sapan yorumlar yapıyoruz hani bir birkaç kuruş elimize geçsin diye amaç burada cevap vermek

0

evet bencede sorular mantıklı olmalıdır

1

@baybarsbey ayni fikir altında toplanmamıza sevindim.

klavyen keskin olsun :)

1

biraz faydacı düşünüyorum bu konuda. insanlar şahıslarına ait fikirleri olduğu sürece birey olabilirler. bu tarz platformlar yüksek verimlilikle kullanıldığı sürece bir gelecekten bahsedilebilir. yani demek istediğim google gibi davranırsan kimseye bir faydan olmaz. diğer yandan her ne kadar saçma da absürt de gelse fikir beyan edilmişse o fikre saygı duyulmasının yanındayım. yani sadece kendimize değil diğer insanlara da yararlı olacak şeyler yazmanın doğruluğuna inanıyorum. tabii burası benim tekelimde değil özgür bir ortam herkes istediğini yapabilir. ben öne sürdüğüm üzere sadece fikrimi beyan ediyorum. sipsisipsi adlı yazara da ayrıca katılıyorum. yardımlaşma ruhu, farkındalık ve araştırma aşkı önemlidir. illa ki google da arayıp bulunabilecek bir şey ise de bu makale ve yazılardan elde edilen güçlü veriler olmalıdır. düz bir tarih ya da bilgiden ibaret olmamalıdır.

0

sipsisipsi’nin üslubuna +25262

2

şimdi ikilemde kaldım bu soruyu görünce. ama tüm insanların özgür bir şekilde, başkalarının haklarına tecavüz etmeden aklındakileri sorabilmelerini ve cevap yazabilmelerini savunmak daha ağır basıyor benim tartımda.

dünyanın en büyük soru cevap platformu quora bu sayede günümüzdeki konumuna erişebilmiştir. orada hiçbir fikri olmayan kişiye inanılmaz bir saygı ve yardım örneği görebilirsiniz.

herkes birbirine yardımcı olabilmek adına birbiri ile yarışıyor. bu platformda bu yardım kültürü oturursa emin olun bu proje hiç hayal edilemeyecek yerlere gelecektir.

tüm yazarlara ve site yönetimine gizli şifreyi açıklıyorum;

yardımlaşma ruhu + bilmemenin bir eksik olmadığının farkında olmak + araştırma aşkı