0

kafadan atarak cevap vermiyorum. eğer ilgimi çeken bilmediğim bir soruysa sağlam bir kaynaktan araştırıp öyle yazıyorum. bu sayede o konu hakkında artık bilgim de olmuş oluyor.

0

cevap vermiyorum çünkü anlamıyorum para kazanmak içinde değmez. o yüzden kafamın karısmasını istemiyorum.

0

ilgi alanım olmayan sorulara cevap vermeyi tercih etmieyorum çünkü o sorularda beinde canım sıkıylor ve ben bu siteyi keyif alamak için kullnaıoyrum fakat bilemediim srular ama ilgimi çeken sorualr olduğu zamanlrada tabii ki önce raştırma yapıp sornadan oruya cevap veriyorum ve böylece bende öğrenimş olyorum aynı zamanda unun bir sakıncası oldğunu düşünümüotum ama . şöyle bir durm var ki eğer bilemdiğiniz bir soruya kalkıp ta sırf cevap vermiş olamk için sça sapan cevaplar yazarsan tabii ki hiç hoş karşılamayacak bir durma gimriş olrusunuz . bilmeidğim soruya cevap versem dahi ben böyle yöntem uygulamıyorum neyse ki. :))

0

bilgimin olmadigi sorularda ben aeastiriyotum oyle yaziyorum. eger arastirmayacaksam o soeunun cevabini hic girip de yazmiyorum. sadece kazanc icin bilmiyorum yazmakta bana ters geliyor acikcasi... kazanc olayi olmasaydi cevap verenler varsa oradan hemen cevabi ogreneyim diye bakardim. gerci simdi de bakiyorum ama.. ysni ne bileyim sirf kazanc saglayabilmrk icin bilmiyorum yazan da var. sorumani bunun icin bilmiyorsaniz cevaplamayin diyor ama.. odeme talebinde bulunduklsrinda cevaplari silibir mi hic bilmiyorum.

0

ilgi alanım olamayan sorulara değil ama bilmediğim sorulara cevap vermiyorum daha çok yoruma dayalı olan sorulara cevap veriyorum

0

ben bilmedigim demiyelimde aslinda insanin aslinda bilmediklerinide ogrenmesi icin yapilmis bir plartformdur burasi.ayrica burda sadece kisiler cevap vermek deil bilgi sahibi olmak icinde goz atan cok uyemiz vardir.bilmediklerimizi cevaplamak icin hem cevap verilmisse onlara goz gezdirip bilgi almak hemde biz arastirarak cevap vermektir esas olan.

3

bazen bir soru soruyorum anında bildirimlerden bakıyorum üç beş cevap gelmiş, ama hiç birinde cevap yok. ana sayfadan her soruya yazmak zorunda değilsiniz, keşfet var, trend var, size uygun sorulara göz gezdirebilirsiniz ve bildiğiniz soruları cevaplarsınız. yorum soruları tamam, herkesin fikri olabilir ama bilgi sorularında gereksiz oluyor.

1

her sorunun cevabını bilme ihtimalimiz yok zaten bizde burada hem bilgi ögreniyoruz internetten araştırıyoruz bazen ama saçma sapan şeyler yazanlara gerçekten sinir oluyorum madem bilgin yok 2 dk google araştırıp biraz fikir sahibi ol en azından yahu.

0

bilgim varsa cevap veririm bilmediğim varsa da zaten öğreniyorum. her şeyi bileceğiz diye bir kaide yok zaten.

0

bilgim olmayan sorulara cevap vermemeye gayret edıyorum bazılarını verıyorum tahminen yazdıgım için dogru şık olabılecegını düşündüğümden yazıyor bır ihtımal

0

ben kesinlikle cevabın dan emin olmadığım soruya cevap yazmam

1

bilmediklerimi öğrenmek gibi bir merakın var.. kaldı ki bir de üste para kazanacağız..

0

cevap vermiyorum google den bakıp verirsem öyle veririm

0

bilgim varsa cevapliyorm yoksada cevapliyorm belkm ordan biri söylemiştir en azndan bilgi sahibi oluyorum ama benm hc bir fikrim yok diyorm zaten

1

bilgim olan ve araştırıp bulduğum sorulara cevap veriyorum,eğer bilgim yoksa arayıp da bulamıyorsam vermeden başka soruya geçiyorum,bana zor geliyorsa.

1

vermiyorum hepsini tek tek okuyorum bilgim varsa öyle ama belki paraaya ihtiyacı olanlar vardır ondan dolayı yazıyor olabilirler yargılamamak gerek