0

aile bence herşeydir. ailen yoksa çok eksiksindir bence seni koruyup kollayan ailen çünkü. rabbim ailemizi başımızdan eksik etmesin

0

ailen her zaman yanında olan seni her halinle kabul eden kişilerse tabiki her şeydir ama ailen çok seni köle gibi gören hiçbir derdini dinlemiyen senin mutluluğunu hiçbir zaman düşünmeyen seni her zaman geri planda tutan kişilerse aile bile denmez o insanlara

0

aile olmadan olmaz diye düşünüyorum. aile senin her şeyindir. koşulsuz şartsız sırtını yaslayabiliceğin kişilerdir. ailelerimizin değerini kaybetmeden bilmemiz gerekiir :))

0

bence aile bir yere kadar herşey anne baba vefat ettikten sonra herşey değişiyor

0

aile herşey değildir fakat bir çok şeydir. herşeye rağmen arkanda duran insanlardır.

0

aile her şeydir. aile olmazsa hiç bir anlamı yoktur yaşamanın, aile kaderdir, aile sevdadır, aile birliktir, aile var olmaktır, aile yaşama sevincidir.

0

aile tabiki bir yaşam kaynağı dir.o kaynağı kurutamdan yaşamına devam etmelidir kisielr.bütün ailede herkez birbirine ihtiyaç duyar ve hepsinin görevi vardır.aile dunyada en zor kurulan ve ayakta tutamsi zor ve mutluluk gerektiren bir yaşam biçimidir.

0

aile her şey midir tabii ki aile sizin zor zamanlarınızda kötü günlerinizde yanınızda olur mesela sizin başınıza bir iş gelir trafik kazası geçirdiniz veya trafik kazasında başka birinin ölmesine sebep oldunuz sizin yanınızda ailenizin duracaktır yoksa başka kişiler mi yanında duracak işleri ben size söyleyeyim aileniz yani aile bireyleri abiniz ablanız anneniz babanız kardeşiniz gibi ve eşiniz bu saydıklarım sadece yanınızda olur diğer kişiler arkadaşlarını falan pek yalnız olmaz tabii ki bu karakterde bağlı atıyorum abinin yardım etmeyi bilir ama anneniz babanız çok büyük ihtimal %90 yardım edecektir çünkü anneler babalar çocuklarını hiçbir zarar gelsin istemezler ve her zaman yanında olurlar kaç yaşında olursa olsun çocukları eğer ki ailenin durumu varsa çocuğun yanına her daim olur maddi manevi açısından ve tabii ki aile her şeydir kötü zamanınızda yanınızda olur iyi zamanınızda yanınızda olur yani kısacası aile size en yakın sizi her konumda koruyacak kollayacak kimsedir umarım anlatabilmişimdir hayırlı günler bol kazançlar olsun hepinize allah'a emanet olun esen kalın inşallah

0

tabiki ailemiz bizim her şeyimiz yaşama sevincimiz .kolumuz kanadımiz...

0

aile tabikide herşeydir.sizi karşılık beklemeksizin severler.sizin için herşeyi göze alırlar,sizin saçınıza zarar gelecek olsa dünyayı yakarlar. ailenizin değerini bilin hiçkimse ve hiçbirşey ailenizden önce gelmesin.

0

aile tabi ki de her şeydir karşiliksiz sevgidir en güvenilir yerdir

0

aile hayatta ki en önemli şeydir temeldir

0

herşeydir düzendir sevgidir mutluluktur daha sayayımmı

0

aile herşeydir siradanlastirilamaz bir değerdir

0

aile her şeydir.sırtımızı yasladığımız çınardır.

0

bazen herşeydir duruma göre bazen de hiçtir

0

aile; fedakarlık, sadakat, güven ve mutluluk olduğu için her şeyden daha büyüktür.

0

çekirdek aile candır. anne, baba ve çocuklar. geriside lazımdır iyiki vardır ama idare etmek çok zordur. bazen akraba bazen akbabadır:-) ancak olmassa olmazlardır.

0

bazen her şeydir. dünyamız küçülüp de cenin şekilde yatarken ( anne rahmine geri dönme isteği) en ihtiyaç duyduğumuz sığınaktır. bazen de bütün travmaların tek sebebidir.