0

tabiki paranın yaşı yoktur para her yaşta önemlidir yaşlı olduğunuzda daha da önemlidir çünkü gençken çalışma imkanınız para kazanma imkanınız vardır ancak yaşlandığınız zaman sağlığınız bozulduğu zaman para kazanmak daha da zordur doğal olarak bu yüzden yaşlıyken paraya daha çok ihtiyaç duyma olasılığınız artar . para her yaşta önemlidir örneğin evini geçindiren çocuklarına bakmakla yükümlü olan bir bireysiniz kadın erkek farketmez paraya ihtiyacınız olacaktır yine kendinize bakmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için de paraya ihtiyacınız olacaktır yani hayatın her döneminde paraya ihtiyaç duyarız önemli olan parayı bir ihtiyaç olarak görmek yani araç olarak görmektir. para pul bu dünya da önemlidir ama bunu mezara görüremeyiz. hepimiz iyi şart ve koşullarda olmayı isteriz ancak hepimiz için mümkün olmuyor bu durum malesef emek olmadan da yemek olmuyor . insan çaba sarfettiği zaman emek verdiği zaman sağladığı kazançtan keyif alabilir.

0

insanların ihtiyaçlarını gidermesi, sağlığını koruması ve tedavi olabilmesi, açlığını gidermesi açısından paranın yaşı olmaz. insan her yaşta paraya ihtiyaç duymaktadır. bu dünyada ve özellikle ülkemizde "varsa pulun herkes kulun, yoksa pulun tımarhanedir yolun..." sözünün doğruluğunu ispatlamaktadır.

0

elbette her yaşın paraya ihtiyacı vardır, her yaşın kendine has masrafı var doğal olarak para ihtiyacı da ona göre değişkenmidir evet ama gereklidir. para önemlidir

0

kesinlikle öğrencinin var babadan zengin değilsen sürünüyorsun

0

insanlar para kazanmak için gençliklerini heba ediyorlar. gerekli paraya sahip olduklarında da o gençlik halleri kalmıyor. kesinlikle durumun ters olması gerekirdi. en çok para gençlikte lazım. zamanı geçtikten sonra parayı neyleyeyim. eski sağlığım eski dinamikliğim olmadıktan sonra batsın parası.

0

isteğine göre değişirya ama yaşına görede değişir aslında

0

para her yaşta ihtiyaç ama miktarı değişir. kısa ve öz

0

eskiden olsaydı bu soruya paranın belli bi yaştan sonra ihtiyacımız kalmazdı derdım ama şuan bu devirde para ya ihtiyacımız var.hangi yaşta olursak olalım sonuçta yaşıyoruz hayattayız gelir giderlerimiz devam ediyor ve bu gelir giderleri parayla yaptıgımıza göre paranın yaşı yoktur.

0

para bir insan için en değerli hazine dir.para bir inssana doğdu andan itibaren haytina girer vede her konuda her şekilde ihtiyaç duyar çünkü insanalrin yaşamlarını sürdürmeleri için vede hayatta kalmak için pparaya ihtiyaclari vardır.bu yüzden her yyasta insan paraya ihtiyaç duyar.

0

para herkese lazım sokaktaki insanların da paraya ihtiyacı var yaşlısı genci orta yaş sınırı bin hepsinin geçimini sağlaması için paraya ihtiyacı vardır

0

evet para her yaşta, her durumda lazım olan bir şey yeni doğan bir bebeğe hatta henüz anne karnında iken dünyanın alışverişini yapıp bir sürü para harcıyoruz. aynı şekil seksen yaşında bir nine veya dede içinde bir sürü ilaç parası veya sağlık için çok para harcanabiliyor. bu yüzden para harcamanın herhangi bir yaşı yoktur.

0

evet her yaşta paraya ihtiyaç vardır. tamam çok küçükken kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz alamıyoruz ama mecbur alınıyor. yani bunun içinde her zaman paraya ihtiyacımız vardır.

0

evet. bebeklere dünya kadar masraf yapıyoruz.

0

her yaşta paraya olan ihtiyaç aynı değildir. mesela çocukken alacaklarınız kısıtlıdır. büyük pahali şeyler alamazsınız. dolayısıyla çok paraya da ihtiyaç duymazsiniz. az paranız oldugunda bile mutlu olursunuz. genç ve orta yaşlarda ise para harcama noktasında sorulara ulaşırsınız. yeme içme giyinme gezme eğlenme vb ihtiyaçlar için çok paraya gereksinim duyulur. ancak insan yaşlandıkça para harcama isteği ve paraya duskunluk azalır. dolayısıyla paraya ihtiyacın elbette yaşı vardır.

0

paraya her yaşta ihtiyaç var her şey parayla çünkü

0

anamızdan çıkar çıkmaz paraya ihtiyaç duyuyoruz