0

sizin yaptığınız onca şeyi görmezden gelip, en ufak hatalarınızda sizinle araya bir mesafe koyuyor ve sizin ona gösterdiğiniz değeri aynı şekilde size göstermiyorsa o kişi ile temasların kesilmesi ve hayatımızdan çıkarılması gerekir.

0

kastınız nasıl bir zarar bu oldukça önemli. eğer sizi üzüyor farklı davranışlar sergiliyorsa sizi kıskanıyorsa size bu şekilde de zarar verebilir veya size şiddet göstererek güç gösterisinde bulunuyor olabilir. bu tür bir zarar karşısında mesafeli yaklaşabilir ve uzak durururum. bana zarar veren bir insanı çevremde tutmak istemem.

0

nasil bir zarar verdigine,iliskinin durumuna gore degisir bu.insan gercekten seviyorsa ve sevildigini hissediyorsa vazgecmek zor olabilir ama nasil bir zarar verdigine gore kesinlikle degisir mesela siddet uyguluyorsa kesinlikle ayrilmak gerek.

0

bana göre biz biraz acı çekmekten melankoliden hoşlanan bi milletiz o yüzden çok sevdiğimiz bi insanın her şeyine katlanabiliriz ki bunun çoğu yerde canlı örnekleri mevcut şükür ki bana zararı olan kimse olmadı bugüne kadar .

1

insan içindeyken çok fark edemiyor böyle durumları. uyarılara da kulak asmıyor. ta ki bir gün kafasına dank edene kadar. objektif bakıp zararı fark edene kadar bırakamayabiliyorsun, fark ettiğinde de bırakması kolay olmayabiliyor.
ama eninde sonunda bırakıyorsun, bende bıraktım.

1

arkadaşım ise ben yol veririm. hayatımda çıkarmak zor olan biri ise kesinlikle mesafe koyarım.

1

canım ben sıla gençoğlu değilim, gözüm kapalı sevmiyorum. maria puder misali ölçe ölçe seviyorum. mucuk.

1

bana zarar veriyorsa ve hayatımdan çıkarabileceğim biriyse çıkarırım ya da en azından uzaklaştırırım. böyle bir ilişkinin, ne boyutta olursa olsun kimseye faydası olmaz.

1

ilişkinin derecesi önemlidir. ama sürekli sıkıntı yaratıyorsa dur derim.

1

ilişkinin hangi boyutta hangi seviyede olduğuna bağlı bu ve ne kadar sevdiğine tabiki.