0

sadece 1 kişi sevdim 10 senedir sevgiliyiz ve evlendik allaha şükürler olsun herkesede nasip etsin cok güzel birley insanın sevdiğiyle evlenmesi allah ayırmasın bizide hiç bir sevenide :)

0

hayatıma gelen kim olursa hepsini sevdim ve seviyorum da şu an hayatımda kim varsa .. ama sevgili değil onlar geldi ve geçtiler şimdi ailemi seviyorum daha da çok..onun dışında öncekilerin hepsini çok sevmiştim ama gitti hepsi sonra da su akar yolunu bulur dedim ben de bıraktım bu işleri..

0

hayatimda bir kisiyi cok sevmistim ancak o kabul etmisti ve 2 yil sevgili olmustuk. ondan sonra farkli ulkeye tasindiklari icin ayrildik ama sonra birine daha asik oldum ancak o reddetti ve o olaydan sonra daha kimseye asik olmadim asik olduysam bile ona asla aciklamadim. insani bu tur seyler cok etkiliyor iste ne yapacagiz ki.

0

bence çok kişiyi sever insanlar hayatta ama 1 kişiye aşık olurlar

0

aşk insanın başına gelebilecek en güzel his en güzel şey ve bu insanın başına sadece 1 kez gelir sevmek ayrıdır aşk ap ayrı yaradana duyulan aşk da ap ayrıdır yaradılani yaradandan ötürü sevmekdir değiştirmeden oldugu gibi her seyde onu aramaktir onsuz geçen zamanın değeri yoktur ve benim şükür sebebim eşim. . annelik babalık farklı hislerdir aşk değildir herkes gider eşiniz kalır herkese ruh eşini bulmayı nasip etsin inşallah

0

insan her zamn birinden etkilenir hoslanir gercek anlamda sevdigim evlenmek istedigim bir kisi oldu gordugum ilk andan beri iste omrumu gecirecegim kadinn dedim bir sekilde onunla konisabildim ve zamnla ona olan hislerimi acikladim meyerse oda benden etkilenmis her gece konustuk sanki bir birimizi yilardir taniyorduk hep bir birimizi bekliyorduk gel zamn git zamn cok baglandim cok sevdim onu en ufak yaptigi sogukluklar yuregimi parcaliyor kalbimi param parca ediyordu ve bir gun cekemeyn biri cika geldi acindirdi kendini kiza resmen soyle yapacm kendime boyle yapacm diye su kisi birakti beni bana umit vermisti oda ona inanmayi secti surekli soguk yapmaya basladi ve gunu gelince bitirmek istedigini soyledi ikna etmeye calisaam da o artik inandigi seyin pesinden gitti ve bir zamn sonra geri geldi sen beni sevmistin sadece beni ki ben her defasinda soylerdim bunu ona ama cok kirilmistim ve onu hala sevdigim istedigim halde istemedim cunku bir ikincisini daha kaldiramazdim ve hayatimda istedigim tek kadindan severek ozliyerek uzaklastim.

0

ben çocukken birini sevdim mi ,sevmedim mi anlamadım.. kaybettikten sonra sevdiğimi anladım. yani bir insan birini seviyorsa zaten kolay kolay unutamaz ben onu çok şükür unuttum aklıma bile gelmiyor. yani ben bu hayatta en çok eşimi sevdim ve aşığım, ikincisi de oğlum ona da aynı şekil aşığım o benim herşeyim, canım, kanım.

0

gerçek anlamda 17,18yasimda sevdim aşık oldum hala kalbimin bir köşesinde yeri vardır.

0

iki kez biri eşim bi de ondan daha büyük aşkım oğlum ♡

0

lise 1 de sevdim ve 7 yıl sonra evlendim şuan 3 yıllık evliyim allaha şükür.

1

hayatımda birini sevdim. bir kez aşık oldum. başka da olmadım. onu için gözyaşı bile döktüm.

0

birini aşkla sevmeyi sadece bir kişi ile öğrendim. ona aşık oldum. ama o öldü. ondan sonra eşimle evlendim onu çok seviyorum. iyi ki hayatımdaymış diyorum

-2

severek evlendım ama sonra baska bırıne asık oldum ask ne kadar tuaf evlıyım esımı sevıyorum ayrıyetten asıgım sana bursalı