0

ben çok iyi dertde dinlerim derdi mi de anlatırım. iyi bir dert dinleyici olduğumu söylerler ama.

0

bu konu çok zaman değişiyor ama çoğu. zaman dert dinleyen olmuyumdur.
dinlemeyi ve birilerine yardım etmeyi çok sevdiğimden elden geldiği kadar birilerine yardımcı olurum onu teselli ederim tasi olayı biz yaşamamışız ama onu anlamaya bir parça çalışırım o ise bundan çok mutlu olur ve içini bi parça rahatlatır yoksa biz ona sorununun çözümünü gerçekten veremiyoruz biliyorum ama onunla o an o olaya şahitlik edip onu teselli ediyoruz ki bu olaydan kendini kurtarsın.
bu her zaman tabi ki böyle olmuyor bazen insan dinleyici olurken kendinden haberi yok bir anda kendini teselliye muhtaç bulur ne yapacağını bilemez ama saolsunlar samimi dostlar ellerini açar ve bizlere o temiz yüreklerini açarak yardımcı olurlar ve bu sayede insan o sıkıntılardan kurtulur.

0

ge elde dert dinleyen taraf olmuşumdur. cünkü ben insanlar birşey anlattığında obunla aynı duyguyu yaşıyabiliyorum ama ben anlatırken karşı tarafın pek aynı duyguyu verdiğini hissetmediğim için anlatasım gelmiyor.

0

dertte dinlerim dertte anlatırım. eskiden çok fazla dert anlatırdım. artık içime dönüş yaşıyorum. anlatmak gelmiyor içimden. galiba insanları bunalttığımı düşünüyorum ya da gerçekten büyüdüm ve benim dertlerimin yardım alınacak cinsten olmadığını düşünüyorum.dinlemek daha cazip geliyor. dert anlatan kişiyi dinledikçe rahatladığını görmek ayrıca mutluluk kaynağıdır.

0

dert dinleyip çözüm bulanlardanım herkese herşeye bir yol buluyorum ama kendime bulamıyorum terzi kendi söküğünü dikemez lafı tam benim için

0

çok fazla dert dinleyebilien biri değilim dert anlatan biriyim

0

eskiden sadece dert dinlerdim. şimdi insanlar benim anlattiklarimi çekici bulmaya başladı.