0

doğada tek başıma hayır yaşayamam çünkü neler yapılması gerektiğini henüz bilmiyorum. odunları yakmayı onları kesmeyi kendime bir kulube yapmayı ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi tam olarak bir çok şeyi bilmiyorum. o yüzden yanımda biri daha olursa o zaman yaşayabilirim diye düşünüyorum.

0

doğada tek başıma yaşayamam yaşayıpta ne yapacağım tek tadı olmazki eşin olacak yanındaki yada bir arkadaşın o zaman tadı olur doğada tek başına yaşanmaz

0

doğada tek başına yaşamak için önce doğayı tanımalıyız.ihtiyacımız olan besin maddeleri zaten doğada var sadece hangisini yemeliyiz hangisini yememeliyiz onu bilmemiz yeterlidir.doğada yaşamaya karar verildiyse önce insanın barınabileceği bir yer yapması lazım bunun içinde hammadde zaten var.bundan sonrası da insanın becerisine ve yeteneklerine bağlıdır.

0

doğada tek yaşamak o kadar da zor diğildir. ben tek basımda doğada yaşaya bilirim. fakat bunun için gerekli bir takım şeylere sahip olmak gerekir.

1

ben tek yaşayabilsem bile tercih etmem. yanımda sevdiğim adamın olmasını da isterim.

1

evet doğada tek başıma daha önce kaldım . doğada tek başıma kalmayı seviyorum . kampımı bir deniz kenarına veya nehir kenarına kurup 1 hafta kalmak gibi bir hobim var.

1

doga da yalnız başıma kesinlikle yaşayamam