0

yani ben tinercilerden falan korkmuyorum. benim başıma da çok geldi eğer bir tinerci benden para istiyorsa paran varsa veririm eğer yok diyorsam ben mi yoksa üzerime geliyorsa bu sefer yani tekme tokat dayak yer. sonuçta tiner içtigi için kendinde olmadığı için zaten o tineri devamlı çekmesi lazım o tineri bırakırsa zaten benden çok pis dayak yer ben ona insan gibi uyarım eğer o insanlığına karşılık bana kötü davranıyorsa yapacağımdan korksun derim yani başka türlü bir şey diyemem ama bazı insanlar gerçekten de çok abartıyor zaten tiner almak için para istiyorlar diğer türlü yaptıkları bir şey yok ama onlara çok üzülüyorum diye biliyorum, sonuçta ailesinden kaynaklanan bir şey yani.

0

bir kere başıma geldi tren yoluna yakın bir yerde çalışıyordum cumartesi günü önümü kestiler tinerciler sigara istediler bende yok dedim sonra para istediler param vardı ama onlara verecek param yoktu yok dedim bana dediler yalan söylüyorsun bugün haftalık günü cumartesi günü oldugunu söylediler zorla almaya çalıştılar bende vermedim biri bıçak çekti digeri beni tuttu bıçakla üzerime geleni tekme atarak savurdum beni tutan kişiyi ise kolunda tuttum kıvırdım bu bagırdı sonra bunuda savurdum fırlattım bıçagı yerden aldım yerdeki tinercinin üzerine yürüdüm bıçagı nere uzaksa oraya fırlattım yerdekini yumruklamaya başladım tövbe diyene kadar bırakmadım sonunda bıraktım ordan uzaklaştım

0

ben genelde bende yok bak sadece araba parası var bende ama onu da sana verirsem ben nasıl evime giderim. bu kadar yolu yürüyemem diyorum. ama sana daha çok lazımsa sen al diyorum. üstüne para alıp uzaklaşıyorum oradan :) şaka şaka üstüne para alamasam da ben öyle söyleyice onlar yanımda uzaklaşıyor zaten.

1

ben genelde bende tinerciymişim gibi moda giriyorum bu taktik hep işe yarar sarhoş birini görüncede tehlikeli birini görüncede ama siz genede denemeyin neolur neolmaz.

2

onlardan bir zarar gelmez diye düşünüyorum hala isterse döverim yani bu kadar basit baş gt yok para içmeden vereyim ama içiyorsun onun için veremem derim yani

1

para vermektir. şaka maka göz teması kurmadan adımlarını hızlandır sonra da koş. yoksa kaçışı yok.