0

para para para deyince aklıma gelen varlığı bir dert yokluğu yara şarkısı geliyor aklıma nedense. yani para malesef olması gereken bir araç benim için çünkü para olmadanda olmuyor parasız hiçbir ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. bu bakımdan da parasızlık gerçekten zor bir durum. paranın varlığı bir dert yokluğu gerçekten yara tıpkı şarkısı gibi. aslında para demek huzur demek bence bütün zorluklara rağmen paranız olduğu zaman güçlü oluyorsunuz.

0

para para para deyince aklıma 5 kuruşluk madeni paradan 1 liraya kadar olanına 5 liralık banknotta iki yüz liraya kadar olanına hepsi aklıma geliyor. hatta yeşil yeşil dolar geliyor aklıma. euro geliyor. hisse senedi fon altın hepsi geliyor. sonra gerçeğe dönüyor bakıyorum ki bende olmayan şeymiş

0

para diyince aklıma o kadar çok şey geliyor ki. kendi karşılayamadığım bir takım ihtiyaçlar ve istekler geliyor. her şeyin bir zamanı var sabır etmek gerekiyor ama insan parasız kalınca da bir sürü sorun ortaya çıkıyor. evet sabır göstermeyi şükür etmeyi öğreniyorsunuz bu sayede tabiki bize hayat açısından vermiş olduğu tecrübe belki tartışalamaz ama parasızlık herşeyin eni sonu. para güç demektir insan için sahip olma demektir. sahip olmadığınız o şey sizi üzebiliyor. veya en önemlisi karnınız açsa bile yemek yiyemiyorsunuz paranız olmayınca.

1

para para para, varlığı bir dert yokluğu yara şarkısı geliyor aklıma.para diyince başka bir şey gelmiyor artık aklıma,çünkü parayı adam akıllı gördüğümüz yok bir uğrayıp gidiyor her seferinde. gel uzun otur, sana bir yer hazırlayım yatıya kal diyorum ama yok başka yere sözüm var deyip kaçıyor. ne yapalım kısmet böyleymiş. belki bir gün daha uzun kalması için ikna edebiliriz. :))

0

aklıma napolyon geldi. çünkü bu söz napolyon'a aittir

0

ay sonu ay sonu para diyince benim direk aklıma borçlarım geliyor malesef en nefret ettiğim dönem her ay sonu aynı konu eşimin surat 5 karış parasizlikta zor tabi napalım birgün geçecek hepsi sabırla beklemek lazim .