0

tatil amacli gitmek icin tabiki kafqmi dinlemek isterim herzman

0

bunu çok yapmak isterim ama maalesef zaman olmuyor.

0

buna çok ihtiyacım olsa da zaman zaman, pek mümkün olmuyor. en fazla tek başıma yürüyüşe çıkıyorum, o da bir nebze etkili oluyor.

0

ben çok sıklıkla yapıyorum bunu uzaklara değil şehiriçinde bile daha önce gitmediğim bir yer varsa oraya da gidiyorum. çünkü bildiğim yada daha önce bulunduğum yerlerde mutlaka bir anım oluyor ve aklım oraya gidiyor. hiç bilmediğim bir yerde bir kaç saat bile kalsam kafamı dinliyorum. ama imkanım varsa deniz olan bir şehre gidiyorum çünkü deniz insana çok iyi geliyor huzur veriyor bütün herşeyi daha net görebiliyorsun ve daha iyi bir karar verebiliyorsun.

0

insanın kendini dinlemesi için uzaklara gitmesine çok gerek yoktur sadece kendisini nerde iyi hissedeceğini bilir ve oraya gidip kendisine zaman ayırması yeterlidir.bir film sahnesinde görmüştüm bir ajan sorgulanırken kendisinden bikgi almak istediklerinde onlara bilgi vermemek için kendine özel bir yer belirlemiş ve tüm eziyet boyunca kendini hep oraya götürerek iyi hissetmişti.kafayı dinlemek için böyle biryer bulmak mesele uzak yada yakın..

0

elbette giderim. yalnız kalmak iyidir. yine de dostların varsa buluş sohbet et, derdini anlat. tek başına kendini yer bitirirsin sonra.