0

kimin yalan kimin dogru soledigi helki su zmanda bu daha zor bir durumdur

0

benim planlarim disinda gelisen hersey benim kafami karistirmaya yetiyor.
ama en cok ask karistiriyor diyebilirim.hazirliksiz yakalanmamak lazim beyler bayanlar..:)

0

insanlar ve yaşadığımız hayatın sonu benim kafamı karıştıran en uc noktalar. insanlar türlü türlü ve her insan farklı bir ama c doğrultusunda dolunaya gelmiş. herkes farklı bir kafada ve anlayamadigim anlama veremediğim bazı şeyler olmakta . bazen bu hayata insan olarak gelmiş olmamı sorguluyorum ve anlayamıyorum . biraz ağır ve yorucu geliyor . sonra sonsuzluk. oteli hayatın sonsuzluğu kafamı karıştırıyor . bu kadar bağlamışken bu hayata öteki hayatın sonsuzluğu korkutuyor da bir yandan ... cevapsız kalacak ve kalmaya devam edecek her şey kafami karıştırmaya müsait ne yazık ki

1

en çok kafamı karıştıran konuların başında siyasi olayların her an değişmesidir. bir bakıyorsun birbirlerini yiyecekler ama bir süre anlaşıyorlar, kırk yıllık dostlar gibi oluyorlar. bir bakıyorsun neredeyse birbirlerini yiyecekler. en çok bu siyasi konularda kafam karışık. ayrıca matematik konularında çoğu zaman kafam karışıyor. özellikle denklem konularında oldukça kafa karıştırıcı oluyor. birde bu akrabalık isimlerinde çok karıştırırım. kim kimle ne oluyor gibi tarz sorular.

0

benim en çok kafamı karıştıran olay ilerleyen dönemlerde yaşantının nasıl olacağını düşünüyorum. şu anda yaşam şartları o kadar zor ki ilerisi için pek fazla ümitli değilim.