0

aklıma gelen yada aklından geçirdiğim birçok yedi yaparım. yapmadiklariminda zamanı vardır zamanı geldiğinde yaparım. gün dünde kaliyo bir süre sonra iyisimi içimizden geldiği gibi yasamak . ahlâk kurallarıma uyduğu sürece yaparım. hiç sorun yok . yasarimda sonuçta benim hayatım benim kararım kimsenin müdahale etmesine hakkı yok . aile bireyleri dışında tabi onlarda bir yere kadar .yaşantıma donup baktığımda deli dolu anlarım olmuştur. en güzelide o anlar bence iyi kötü izleri var çünkü buda çok şey bence yaşamış olduğunu hissettirdiği için.

0

aklıma gelen delilikleri çılgınlıkları yapmak isterim tabi karşımdakilerde deli olacak

0

yer ve zamanına göre yaptıgım olur.yeri ve zamani degilse aklımdan gecsede yapmam.

0

sadece aklımda kalır. yapamam. annem otur oturduğun yerde der. kavga gürültü dinlemektense hayallerimde mutlu olmaya çalışırım. tam olarak özgür hissettiğim yaşta hepsini hayata geçirebilirim umarım.

0

aklımda gecirdiğim düşünceler genelde deli düşünceler olur ve ben bunları her zaman uygularım, buna bir örnek vermek istiyorum. bir gün avmde bir kız ile çarpıstık kız ilk görüşte benden etkilendiğini söyledi ve benden numaramı istedi bende düşünmeden numaramı kıza verdim. aradan bir müddet gectikten sonra biz telefondan konuşup zamanla tanışmaya basladık. gün gectikce daha çok bilgiye sahip olduk bir gün anlastık ve buluşmaya karar verdik. buluşma gününde kız gelmedi beni ekti ve bi takım bahaneler ile konuyu kapattı. o gün kafama koydum intikam alacam dedim ve intikamımı çok güzel aldım bu tam 1 sene sürdü. kızı kendiöe iyice baglamam tam 3 ayımı aldı 3. ayın sonunda kızın bana bağlandıgından emin oldum ve bir yalan ile istanbuldan izmire gitmem gerektigini bir müddet orda kalacagımı söyledim. kızla sonkez buluştuk falan sonra eve döndük kız benim izmire gittiğimi düşünüyor. bir müddet ben izmirdeymisim gibi davranıyorum falan bu kızda her aradıgında özledim diye ağlıyor en sonunda 1 senenin sonunda telefonla konuşurken kız bana artık gel dayanamıyorum dedi. ben ona bunun mümkün olmadıgını söyledim ve kız o zaman ben geliyorum izmire dedi. bende gelme sansın varsa gel dedim. aradan bir hafta gectikten sonra izmire bir bilet alıp otobüse bindi indiği zaman onu almam için beni aramasıbı söylemistim. gece 4 gibi kız aradı aşkım izmirdeyim indim ne zaman gelirsın hava soguk dedi bende bekle 2 saat içinde ordayım dedim kız oha falan desede bekledi. 2 saat sonra beni aradı nerdesin diye bende istanbulda oldugumu ve beni ektikren sonra bu planı yaptıgımı söyleyip telefonu kapattım. ardından bir ton küfür beddua mesajları gelsede ben kafama koydugu mu yaptım gerisi önemli diğildi.

1

aklımdan geçen delice sözleri hemen yapmam sadece aklımda kalır genellikle. ama bazı zaman kısmende olsa uyguladıklarım oldu.

0

çok deli düşünceler geçmez aklımdan geçsede yapmam frenlerim kendimi .

0

aklımdan geçen delice düşünceler hep aklımda kalmıştır.yapamamışımdır.

0

kimi zaman yaparım kimi zaman yapmam değişir düşüncenin çılgınlığına göre

0

o düşünceler şimşek gibi çakar sonra da rüzgar gibi geçer gider.

0

bu zamana kadar aklıma gelen her türlü deliliği yapmış bulunmaktayım