0

evet düşünürüm çünkü bir şeye sinirlenince hemen bir yere zarar vermek veya intihar etmek isterim bende her zaman sinirlendiğim için çok intihar etmek istemişimdir .

0

çokkk ama maalesef hiçbirşey için hayattan vazgeçemeye değmez bir yerden hayata tutunmalı ve iyilikler yapmalıyız.

0

belirli aralıklarla bunu hep düşünürüm hatta son iki haftadır düşündüğüm tek şey diyebilirim 5. sınıfa giderken denemiştim ama olmamış. kısa süreli bunalımlara giriyorum sinir krizleri geçiriyorum intihar etmeyi istiyorum ama hiç denemiyorum denemediğim içinde belki istemiyorumdur diye düşünüyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor.

0

evet bir kac kere dusundum fakat insan boyle seyleri ancak psikolojisi yerinde olmadigi zaman yada kendini yalniz hissettigi zaman dusunur diye dusunuyorum ama kendimizi her zaman guclu hissetmeliyiz yani guclu olmak icin yanimizda kimseye ihtiyac duymamaliyiz kimse icin yada hic birsey icin canimizdan hayatimizdan vazgecmemeliyiz

0

şu saatle birlikte içimden geçirdiğim şeylerden biri diyebilirim aslında çok daralıyorum nefes alamıyorum vazgeçmek istediğim anlar oluyor..

0

düşünmedim değil ama allah ın verdiği canı allahtan başka alamaz zamanı geldiğinde zaten hepimiz ölceğiz hayatta hep zorluluklarla kariılarız ama bunları intiharla değil mücadele ederek allah bizi böyle bir şey ile sınıyorsa daha güzel en güzel şeye kavuşcaksın demekle motive etmeliyiz.

0

çok şükür hiç böyle bir düşünceye sahip olmadım hayat benim için değerli ve önemli.tevekkül boyutu da var tabii işin içinde.

0

hiç bir şey insanın kendi hayatını sonlandırmaya değmez .

0

aslında bir aralar düşünmedim değil sonrasında hep kendimi daha yaşanacak çok şey var diyerek avutuyorum.

0

aslinda her gun geciyor fakat icimden ses geliyor salakmisin olum sen dahs evlenmedin cinyur evlatlarin olacak diye vaz geciyorum

0

geçmedi değil düşündüm ama yapmadım. bazen hiç yaşamamış olmayı isterdim. sonra düşününce hayatta güzel şeylerin olduğunu şanslı olduğum noktalar olduğunu gördüm.

0

hayır geçmedi o kadar psikopat biri değilim. geçmesini istemem de. niye böyle bişey yapayım ki. kimsenin beni üzmesine izin vermem çünkü buna gerek yok. kimseyi de üzmem.

0

2 defa intihar ertim biri gerçek biri yalandı gerçek olan bileklerimi kestim yola atladım ama şansıma araba yoktu yolda

0

hayır geçmedi ama her an geçebilir :((((((

0

meraba evet düşündüm ve yaptım üç kere intahar ettdim o zaman lar yirmi yaşlarındaydım ilkinde sevgilimden ayrılmışdım her şeyden bıkmışdım yaşamak istemiyordum ve sadece baş ağrı kesici ilacı içtim hiç bir şey olmadı bende şaşırdım bir kutunun hepsini içmişdim neyse sonra düşündüm ki allah beni yanına almak istemiyor şimdi ve vazgeçdim ikinci sinde gene sevgilimle kavqa ettik nişanlancağımız dönemdi ayleler kavqa etti ve intahar etmek istedim gene ilaç içme seçenegini seçdim bu sefer bir den fazla ilaç içtim karışık ilaçlardı amma midem kaldırmadı anında istifra etmek zorunda kaldım gene yırtmışdım ve baya yıl geçti aylemle kavqa ettim damarlarımı kestim hiç bir şey gene olmadı ve bi daha denedim bu sefer anti depresel hap içtim bu sever başarmışdım aylem odama girdiginde bayqın bulmuşlar dı hastaneye götürdüler midemi yıkadılar o an anladım hayat güzel intihar etmek çare değil ve akıllandım inanın bunların hepsini yaşadım hayat da intihar etmek çare değil bunu ben iyi anladım

0

hayır böyle bir şey aklımdan geçmedi geçmesinide istemem

0

etmek geçmedi ama ettiğimı hayal etmiştim ne olur nasıl olur kimler üzülür neden yaparım böyle birseyi ardımda ne bırakırım eşyalarımı toplayanlar ne düşünür arkamdan hangi türlü intihar en az acı verir bunların hepsini düşünmüştüm

0

yani eskiden bi seytan durttmedi degil ama zamanla bunun ne kadar sacma bir dusunce oldugunu anlayip,hayata daha da siki sariliyorsunuz.

0

ilaki insanın aklına gelir düşünür inşallah rabbimiz intihara sürükleyecek zorlukları bize yaşatmaz

0

hayır geçmedi tabiki neden yaşamak varken ölmek istiyeyim ki sizi üzenler yüzünden intihar etmeniz gerekmiyor yaşayıp hayatın tadına bakın