1

sorumani sitesi için bir planım yok ama ben yeni başladığımda sanki kazançlar daha fazlaydı zaten yeni başladığım zaman beyin modu vardı ve sanki kazanç iki katlı o zaman cevapladığım sorulardan çok güzel kazanıyordum yani ben sorumani sitesinde beğenerek seçtiğim bir sitedir ve kullanmaya devam ederim inşallah daha da kazancı biraz artar.

0

site ve gelecegi hakkinda bir plan yapmadim ancak yapmayi da dusunmuyorum fakat sunu biliyorum ki bu siteye bir sey olana kadar yani kotu bir sey olana kadar ki allah korusun, ben bu sitede kalacagim. bundan eminim. cunku dusunun ya site kurmuslar bir tane hem bilgileniyorsun, hem para kazaniyorsun ustune ustluk de parayi cidden cekebiliyorsun! daha ne olsun ki ben daha ne isterim ogrenmemis oldugum bir suru seyi bu siteden ogrendim sagolsunlar soru soran kisiler sayesinde ogrendim.

0

sorumani icin grlecek planim var mi bilrmiyorum ama boyle arada gelip gidebileceğim guzel bir site en azindan.

0

gelecek herhangi bir planım yok sorumaniyle alakalı ama siteyi beğeniyorum ve beğendiğim içinde devam etmeyi düşünüyorum eğer site dedevam ederse mutluluk duyarım bundan ve bende devam etmek isterim tabiki nesne olmasın zaten güvenilir ve iyi bir site olduğu içinde kuşkum yok.

3

sorumani'yi tesadüfen keşfettim. başka bir gereksiz soru sitesinde emeğimizi sömürenlere alternatif başka bir para kazanacağım yer ararken buldum..üye oldum.. eskiden 7-8 saat emek verip günde 3 lira belki ancak kazanırken burada daha fazla emeğe değer verildiğini gözlemledim. diğer sitede bu sitenin reklamını yaptığım için hesabım kapatıldı. bana iyilik etmişler. burada mutluyum..ve gelecek günlerde buraya daha fazla zaman ayıracağım..ve kazancım da ona göre daha değerli olacaktır diye düşünüyorum. teşekkürler sorumani..

0

sorumani yıl çok begendm büyüsün yani böle ayakta dursun kazançları muzdarip artan daha güzel şeyler olacak yani burdan iyi bir para kazanmak isterim yani kazandırmakta isterim sorumaniye

0

sorumanin çok gelişeceğinden hiç şüphem yok herkesin tercih etmesi gereken kullanması gereken bir platform bence sözlük niyetine kullanılır harika birşey bence ya merak ettiğin ve kafanda ki düşünceleri ,soruları paylaşman ,akıl alman , cevap alman harika bişey böyle bir platform daha görmedim şahsen benim fikrim çok iyi yerlere gelecek ve herkesçe bilinecek kazançların yükseleceğini düşünüyorum site güzel ama birkaç düzenleme gelebilir

0

sorumani bağımlısı olduk. yat kalk sorunani.

1

kazançlar iyi olursa devam etmeyi düşünüyorum.

1

sorumani dikkat ettiyseniz hergün kendini yenilemektedir. bugün sadece iki yenilikle karşılaştık. örneğin bunlardan birisi puan verilen aşağı ya da yukarı ok tuşlarının renklendirilmesi olmuş ve bu gece itibariyle 150 tl'lik yeni yarışma düzenlemeleri. kısacası gelecek planım için sorumani'de kalırım ben.

1

şuan için iyi bir uygulama olarak görüyorum ilerleyen zamanlarda ne olup biticek hep beraber görücez

0

siteyi genel anlamda beğendim kazançları iyi olursa muhtemelen çok aktif kullanırım.

0

gelecek planı demiyelim de alacağım para ile inşallah güzel şeyler yapacağım

0

burada daha fazla zaman gecirip hem bilgilenmek hem de az da olsa bir kazanç saglayabilmek.

0

böyle kazandırmaya devam eder de verdiği vaatleri yaparsa devam edeceğim