0

evlilik programları kaldırılsa ne olacak ki format değişikliği ile yeni rezillikler konu alınıyor ekranlarda bunların yerine daha çok dini ve öğretici programlar konusu elbette daha iyi olur.

0

kesinlikle çok iyi oldu milletin ahlaki değerlerine zeval veren her kurum kuruluş kapatılmalıdır aksi takdirde türkiye de evlilik oranları değil bu programlar yüzünden boşanma oranları yükselecek

0

çok iyi oldu. zaten ben gerçek bir format olduğunu da asla düşünmedim. ajanslardan oyuncuları alıp soytarılık yaptırıp arada bir iki tanesi de numaradan evlendirip insanları kandırıyorlardı. ayrıca bu bence geleneklerimize de pek uymaya bir şey. yanlış anlaşılmasın ayrım falan yapmıyorum ama bir kadın televizyona çıkıp da ben evlenmek istiyorum yok evi olsun arabası olsun yok bıyıklı olsun sakalı olmasın diyemez ya. kendini bu kadar küçük düşürmemeli bir bayan. her bayan evlenmek isteyebilir ben evliliği istemelerini yadırgamıyorum çıkıp bunu televizyonda herkese duyurmalarını yadırgıyorum. resmen soytarılık insanlar da bunların neresini merak edip izliyorlar oda anlamlandıramadığım ayrı bir konu. resmen başkalaştırılmaya çalışıyoruz ve siz bunu ağzınız açık bir şekilde izliyorsunuz. birinizin kızı desin ben evlenmek istiyorum ne kadar ayıp biz kız bunu söylemez çok yanlış demeyi bilirsiniz. ama televizyona çıkıp söylerse problem değil onu herkes yapıyor değil mi ? iyi ki kaldırıldı. gerçi yine başka formatlar koyup akıl yıkamaya devam ediyorlar orası ayrı. şimdi de kocam beni şöyle aldattı, yok ben evlatlık mıyım, yok kızım kayıp onu bulayım. bunca senedir neredeydiniz siz hayırdır. televizyona çıkıp her şeyi ortaya dökünce kendinizi iyi mi hissediyorsunuz. başka yolu yok mu bunun. tabii ki arayın peşine düşün de bunu bu şekilde yapmayın. ve bilmiyorum ne kadar farkettiniz bu olaylar hep bizim geleneğimize aykırı şekilde yaşanmış olaylar. yine ahlakımıza yönelik yapılan saldırılar olarak düşünüyorum. yok teyzemin oğlunun karısıyla ilişki yaşadım çocuğu oldu çocuk benim mi yok sa teyzemin oğlunun mu? nasıl bir cümle olabilir. bizim ahlakımıza saldırı değil de ne bu. biri bana açıklasın biz bu programları bunun için yapıyoruz amacımız aslın da bu desinler bende tamam diyeyim. ama asla açıklama yapamazlar çünkü kendileri de birer kukla farkında değiller.

0

bence çok iyi oldu yalan dolan hepsi kurma insanlar civik gördük haberlerde kimisi fuscu çıktı diğeri ise hamile çıktı çok değişik öle bir program yapmaları hicde iyi olmasi gerekiyordu o pragmin saçma saçma insanlar vardı hep

0

ben iyi oldugunu düşünüyorum. bir takım insan sırf televizyona cıkmak için saçma sapan şeyler yapıyordu. birde evleneceğin kişiyi bi anda tanıyım bi yayında tanımak dogru diğildir. bu yayınlarda yapılmayan sacmalıklar kalmadı. cıkıp bi çok insanında psikolojik olarak zarara sokması söz konusuydu. ne hayet kapandı ve kurtulduk.

0

kesinlikle iyi oldu. ahlakın ve evlilik kurumunun ayaklar altına alındığı bir program ülkeye fayda sağlayamazdı. kapanması çok geç bile oldu.

0

iyi oldu tabi ya reyting uğruna ne rezillikler izletiyorlardır

1

tabi ki iyi oldu . hergün birlikte tiyatro sahnesi izlemekten kurtulduk . islamda bu tarz programlar olmaz

1

evlilik programlarının kapatılması bence iyi oldu. insanlar iyice havaya girmeye başlamışlardı. özellikle adayı çok olan kişiler. birde topum oraya kilitlenmişti.

0

evlilik programların kapanması iyi oldu da bu sefer yemek programları arttı.

0

tabi ki iyi oldu şaçma sapan gereksiz programlardı o tarz programlarda evlenip mutlu olabilen kaç çift var merak etmiyo değilim