0

55 yasinda emekli olmanin en avantajli yas oldugunu dusunuyorum. ne tam olarsk elden ayaktan dusmus oluyorsun ne de cok grnc yasta emekli oluyorsun. gerci oncrki hukumetin yapmis oldugu bir hata yuzunden simdi millet ceremesini cekiyor. emeklilik yasi kadinlar icin 60 erkekler icin 65 e cekilmeden oncr millet 45 inde emekli oluyordu. bu da cok erken bir yas.

0

bence 50 olmalı emeklilik yaşı türkiye artık bişeyler yapsın çoğu insan emeğinin karşılığını alamıyor ve belli bir yaştan sonra pes ediyor 60 yaşından sonra emekli olsam neye kime faydası olur diye düşünen çok insan gördüm

0

türkiye şu an emeklilik yaşı 60. adam 60 yaşına gelince zaten bir yere kıpırdayamıyor, o pareyı çatır çatır yiyemiyor. emeklilik yaşı 50 olmalı bence.

1

mezarda emekliliğe hayır diyorum. derhal emeklilik yaşının düşürülmesi lazım. mezarda emekli olmak bir şeye yaramayacaktır.

0

55 yaş idealdie. nefazla grnc emekli oluyorsunnefazla çökmüşvaziyette. tabi agir islerde (lastik uretimhanesi gibi) alisanlardahaerken emekli edilmeli.

0

ewet iyi oldu sadece reyting peşindeler gerisi hikaye