0

hayattaki en büyük basarımı anlatmak istiyorum.
çok eskiden bir kızla tanıstım. hikayesi oldukca uzun fakat çok kısa ayrıntı yapacagım. bir nedenden dolayı hastaneye yattım. orda staj yapan bir kız ile tanıstım. ailesi bana o kızı vermedi. zengin bir adamla evlendirdiler. benim bu hayatta okul hayatım olmadı. maddi durumlardan dolayı okula gitmedim. kendi bilgilerimle intermet yardımları, kitap bilgileri ile okuma yazma ögrendim. kızın ailesidr bu konuda haklıydı. hırs yaptım ve iyi bir yere gelip çok para kazanacagım dedim. çok sükür suanda durumum cok iyi olmasa bile istediğim bir duruma geldi diye düşünüyorum.

0

hayatta en büyük başarım olmasını temenni.ettigim oğlumu büyütüp kuran kursuna göndermek allah'a yolundan gitmesini istiyorum oluyor adam olan başkada bisy istemem inşallah olur yani

0

hayatta ki en büyük başarım her ne kadar hatırlamasam da başardığıma emin olduğum bir durum var oda hayata gelmeyi başarabilmek. başka bir başarı hikayem yok maalesef.

0

hayattak en büyük başarım olmasını temenni ettiğim kızımı hayırlı yetiştirmek

0

sanırım en büyük başarım hem anne hem baba olmak tabii elimden geldiği kadar olabiliyorum dur ama bunun için yapabileceğimiz en iyisini yapmaya çalışıyorum.

0

bu satte soru yazıp cevap yetiştirmek oldu artık.

1

hayattaki en büyük başarım üniversiteyi zamanında bitirmektir.