1

gratis ürünlerine değil gratisin kendisine karşıyım. daha önce her mahallede katalog ile ürün satan 5-6 tane kadın olurdu geçimini bundan sağlayanlar vardı. şimdi ise gratis gibi dev bakım markası gittiği her şehri süpürge makinesi gibi oradaki tüm parayı süpürüp tek ele veriyor. böyle oluncada şehirden çıkan şehirde harcanmadığı için ekonomi bozuluyor.

türkiyenin bugün ekonomisinin bozulma sebebi : a 101 , bim , gratis , defacto , lwc bunlar dev canavar 3 çalışan ile bir şehrin ekonomisini parçalayıp bitiriyorlar.

0

bazen giderim. oda ihtiyacı varsa yoksa gitmiyorum

0

hiç gitmem iki kuruş indirim alacam diye saatlerce sırada bekleyemem. bir sırası var mübarek sanki bedava ekmek dağıtıyorlar.

0

istemsiz gidiyorum. o yüzden takip etmiyorum indirimleri çünkü girdim mi çıkamıyorum. aa bu çok ucuzlamış alıyım aa bunda baya indirim olmuş kaçırmamak lazım diye diye bütün ürünlerden alıyorum nerdeyse ://

0

özel olarak takip edip de indirim zamanı gitmiyorum. ama yolum bir şekilde düşerse, ihtiyacım olan ya da kısa süre için ihtiyacım olabilecek ürünlerde indirim varsa değerlendirmeye çalışıyorum.

0

ben bu indirim olayına pek inanmıyorum. önce yükseltip sonra indirdik diye karşımıza çıkıyorlar.

1

gratis ürünlerinde indirimleri olduğunda herkes gibi ben de eşimle gitmeyi isterim.

0

yok gitmiyorum gerek duydukça gider alacağımı alır çıkarım

0

ahahah kızlar boş bırakırmı resmen izdiham yaşadım ya ben kendim bizzat yaşadım bence her kız gider kaçırmaz

0

hayır özellikle gitmem oan ihtiyacım olan birşey varsa anca öyle giderim