0

zaten ne haltlar çıkıyorsa bu ünlü markaların başının altından çıkıyor. marka deyip, bunlarda ucuz ürün ya da sahte ürün kullanılmaz diye güvenilip bunlar kullanılıyor. sırf adı var diye alınmasın bunlar. rica ediyorum arkadaşlar. sırf daha fazla kazanç sağlayabilmek için yapmadıkları yok. sorf daha fazla para kazanabilmek uğruna dinimizce yenmesi günah olan bir hayvanın etini kullanıyorlar şarküteri ürünlerinde. hatta mümkünse sucuk gibi ürünlerinizi mahalle kasabınız varsa onlara yaptırın ve alın. eğer mahallenizde kasap yoksa kendinizde evinizde hazırlayabilirsiniz sucukları. internete açıp baktığınızda çok rahat tarifini bulabilirsiniz sucuğun ev yapımı diye.

1

bilmeden yemek yedik.. inşallah günahı onların boynuna yazılır. bu insanlar artık şaşırmış yemin ediyorum. kime güveneceğiz, kime inanacağız bilmiyorum. bunların hesabını verecekler. gerekli yerlere şikayet etmek gerekiyor. böyle ünlü markaların denetimi yapılmıyor mu hiç? niye domuz? başka hayvan mı yok? neden kesinlikle yemememiz gereken eti yedirtiyorlar anlamıyorum. eşek veya at olsa bu kadar sinirlenmem. neden özellikle domuz eti karıştırıyorlar aklım almıyor. tövbe tövbe..!

1

evime hiç girmiyor hazır paketli gıda

1

allahtan işlenmiş ürün almıyor tercih etmiyormuşum demek ki bilmeden de varmış bir bildiğim ne deyim. sosis salam tarzı ürünler tüketmiyor sucuk için de yerel güvenilir kısaca abimin kasabindan kendi bastıkları sucuklardan alıyorum. onca insanın günahına girmişler bu yerin bir de altı var. bilmeden aldatma ile haram yedirmek alkol sunan garsondan, satan tekelciden çok daha fazla günaha girmişler.