0

müzik dinle, kitap oku yada tak kulaklığını aç sevdiğin bir müziği çık dışarıya dolaş iyi gelir

0

sana tek çözüm bana mesaj at hiçbirşeyin kalmaz

0

bunalımın geçmesinde en etkili ve bilimsel olarak sana antidepresan haplarını tavsiye edebilirim. bunlar lustial ve anitom gibi etkili ilaclardır. sosyal olarak bunalımın gecmesi için sana filim önermek istiyorum. bu filim korku türünde olan ruhlar bölgesi adı ile cekilen 4 seriden olusan güzel ve başarılı bir filimdir. filimin konusu olarak kısa bir bilgi vermek istiyorum. filim bir ailenin bireyinden birisinin görünmez güçler tarafından ruhları alıkoyulup ruhlar bölgesine götürülür her seride aynı kadın oyuncu olarak gördüğüm bir sanatcı her bölümde alıkoyulan kişinin ruhunu almak için ruhlar bölgesine gidip zor bir ugras vermektedir. imp puanın 7.1 gibi yüksek ve başarılı olan bu filim bunalımın gecmesi için oldukca dogru bir filimdir. filim izlemek benim bunalımımı gecirmez farklı şeyler arıyorum diyorsan sana kitap okumayı önere bilirim. ve bir kitap önerip sana bu kitap hakkında kısa bir bilgi verebilirim. yazarlığını ahmet batman’nın üştlendiği korkma kalbim eseri beni bu güne kadar etkileyen tek romandır. bu romanın konusu aşık olmaktan korkan bir adamın bir gün bir bayana aşık olması ve kavustuktan sonra hastalıgından dolayı hayatını kaybeden bir insanın hayatını konu almaktadır. kitap okumanında faydalı olmayacagını düşünüyorsan alışveriş yapmayı önere bilirim. maddi imkanın varsa hem bunalım sıkıntının gitmesi acısından hemde tarzının değişmesi acısından alışveriş yapabilirsin. bununcin sana lcw,koton,mavi gibi ünlü,kaliteli,ucuz olan markaları öneriyorum. ve birde en kısa zamanda bunalımından kurtulmanı diliyorum

0

anime izle. film izle. köpeğin varsa parka götür onu. dondurma ye.

0

spor yap, kur'an oku. namaz kıl. sohbete git.

1

buralarda fazla takılırsanız böyle olması normal.. yaşınız kaç bilmiyorum ama çıkın dışarıya burada hava güzel..ihtimaldir ki sizin orada da güzeldir.. dolaşın.. nefesinizi içinize derin derin çekin.. içinize, beyninize oksijen dolsun.. zamanınız ve paranız varsa güzel filmler var vizyonda bir sinemaya gidin.. değeri ne olur önemli değil.. girin bir yere kendinize bir hediye alın.. ama hediye paketi yaptırın.. bunlar size iyi gelebilir değil.. gelir..

1

çok bunalan insanlara duş almasını tavsiye ederim. eğer böyle bir imkanın yok ise yani dışarıda isen abdest almanı önerebilirim.

0

çık dışarı hava al sana iyi gelen şeyleri yap gün içerisinde ;)

0

dişarı çık gez. hava çok güzel. ne soğuk ne sıcak

0

var tek başına tak kulaklığını ve yürü bol bol yürü