0

az önce başladım ve hiç yok umarım yakın bir zamanda olacak :)

0

maalesef daha çok yeniyim 0,09 falan var. ama yüklenmeyi düşünüyorum. çünkü yazmak çok keyifli

0

benim şuan 23.87 tl var kazanç hanemde. 3 günde yaptım ben bu kazancı. ama bunu yapmadan öncede 2.70 tl vardı zaten hesabımda. yani ben 3 günde 21 tl lik kısmı yaptım. günlük 7 tl gibi bir kazanç kastım ki, son 3 gündür de baya aktifim ama. işte sitede aktif olup sürekli yazarsanız daha fazlasını da kazanırsınız. belki klavyede el hızınız benden daha iyidir, benden daha hızlı yazacaksınızdır, günlük olarak ben 7 lira kazanıyorsam belki siz hızınızdan dolayı 8 liraya, 9 liraya kadar çıkacaksınız. yani bu kazançlar biraz da kişiel... harcadığın zaman ve el hızı becerin. yoksa uğraşıldığı zaman güzel paralar kazanılabilir buradan.

0

şu an sitede 13. günüm ve toplam kazancım 58 tl çektiğim 30 tl harici bana kalan para 28 tl şu an çekim yapmayı düşünmüyorum biraz daha fazla yapmak lazım herkes umarım istediği miktarı kazanır bu sitede herkese bol kazançlı günler

0

ben dun öglene dogru uye oldum buraya.ve bugun oglene dogru su saatte yaklasık 10 tl yaptım.amacım bugunu 15 ile kapatmak olucaktır ınsallah bakalım ugrasıoruz.bizim icin bir ek gelir oldu burasıda kotu degil yani .referansta kasmaya calısıyorum ınsallah bu referans sıstemı ıle daha fazla kazanacagımı dusunmekteyım.

0

üye olali 3 gün oldu. üniversite sınavlarına hazirladigim için pek giremiyorum siteye. ama girdigim zaman birkaç soru cevaplayıp çıkmaya çalışıyorum. akmasa da damlar misali diyorum yani :) 60 kuruşum olmuş şuana kadar. yine iyi allah bereket versin. az cevap veririm ama en azindan damlar. :)

0

ablacım bugüne kadar çektiğim paralarla ve şuan kazanç hanemde görülen para ile birlikte 56 tl yapmışım. ki internete giremediğim halde. sen biliyorsun yani giremediğim zamanları. bugünde ara ara girip bakabildim siteye ve akşam 8 den bu yana iyi uğraşıp son yarışta ilk ona girdim sonunda. biraz daha soru cevaplayıp kazancı yükek tutmam lazım.

1

bir haftada 24 liram oldu. 25 tl olsa da çeksem bir an önce sabırsızlanıyorum.

0

4 tl var şuan benim :d 1 günlük oldu yani dün akşam başladım bugünde bakalm 5 tl yapsam yeter biliyorsun poyraz durmuyor :) o kazandığı paraları poyraza harcicam ya alperen harcamicam ona onun herseyini babası alıyor ben kardeşime gondercem askere giden kardeşime yollucam kazandığı paraları :)

0

günde bir lira kazansak ayda otuz lira eder.

0

17 küsür liram var yaklaşık 1 haftadır giriyorum fakat okulum olduğu için çok fazla ilgilenemiyorum burayla

0

dün gece başladım şu an 2.15 falan 2-3 saattir kullanıyorum diyebiliriz.