0

yani şuan kazanç hanemde 13 lira 89 kuruş var. bu akşam 15 lira yapmadan bırakmak istemiyorum. öyle söyleyeyim. gerç iki katı kazanç var. çabuk ulaşırım 15 tl ye. ama tabi uykuma yenik düşmezsem. yoksa bu etkinliği mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışacağım 7 nisana kadar. bu iki üç gün içerisinde ne yapabileceğiz, bakıp göreceğiz.

0

tam şuanda da kazanç haneme baktım. 23 lira 20 kuruş var. kuruş kuruş biriktiriyoruz işte. ama bu gece en az 25 tl yapmadan bırakmayacağım kazancımı. ve hemen çekmeyeceğim paramı. biraz biriktirip öyle çekeceğim paramı. öyle daha iyi oluyor hem. dişe dokunur bir para çekmiş oluyorsun. seviyorum ya bu siteyi. kazançlar düşük olabilir ama kim kime oturduğu yerde o kuruşları veriyor ki... kuruş kuruş birikiyor illa ki. biraz sabırlı olduğunuz zaman çok güzel paralar kazanılıyor buradan. dediğim gibi sabrederseniz paranızı alırsınız. hem ayrıca 3 iş günü içerisinde yatırıyorlar.

0

bir odeme talebinde bulunup para aldim. sali gununden bu yana da 14 tl nin ustune cikmis durumdayim

0

8 9 lira gibi bir kazancım var zamanla yükselteceğim

0

burayı yeni yeni keşfedebildim, ne yazık ki çok geç farketmişim.şu an 3 liraya merdiven dayadım, ilerleyen zamanlarda bunu daha da çok çoğaltmak istiyorum.ne demiş atalarımız damlaya damlaya göl olur.

0

sabah 25.80 tl ödeme aldım ve suanda hasabımda 6.15 tl para var

0

sorumani sitesinde çok param var. herkesin kazancı kendine.