0

ben yarışma yapıldığında daha yeni yorulmuştum kazananların dereceye girenlerin listesi vardı inşallah ben de burada aktif olduğun sürece bu yarışmalardan güzel kazançlar elde edip eve sıralamada yer almak istiyorum her gün zaten bu sitede sorulara cevap veriyorum her zaman da en kötü 4 saatimi burada geçiriyorum.

0

soruna baktıgımda 15 gun olmus ve ben o zaman yoktum ama bugunde bır yarısma varmıs ve 48 saatte ne kadar cok cvp verırsen ödül alıyorsun.ama ben malesef onlar arasında bıle degılım.galiba cok hızlı degılım bu konuda dıger akadaslardan daha noksan bır durumda ılerlıyorum.halbukı para klazanmak adına cok hızlı yazsamda yetısemıyorum diger ınsanlara.turbo takmıslar mubarek.neyse tebrık edıyorum onlarıda helal olsun.

0

ben en gerilerdeyim maalesef. dün gece ilk üçe kadar çıkmıştım sabaha kadar sitedeydim neredeyse ve bu beni çok yordu o kadar uyumuşum ki bir uyandım neredeyse listeden çıkmak üzereyim.

0

az önce 2.sıradaydım yarım saat çıktım geri geldim 3. sıraya düşmüşüm. şimdi tekrar 2. sırayı çıkmaya çalışıyorum. bir de ki arkadaş çok hırslı ona yetişemem sanırım :)

0

yeni yarışmada listede bile yokum bırakın sırayı

0

yeni yarışmada 11. sıradayım. inşallah ilk 5 te olurum.

0

sıralamada bile değilim galiba. çok üzgünüm.