0

bende yenı katıldım sabaha kadar butun sorulara bakıp yazocam cevap olumlu olumsuz sıgaram gıbı ıcmek ıstıyorum bu sıteyı

0

inşallah büyük bir gayretle çalışmam gerekecek sabaha kadar nöbetçiyim. sabaha kadar maalesef uyku yok.

1

yarışmada herkes hakkettiğini alsın. hak etmeyen tabiki de almasın. zaten yarışma bitince sorumani kontrol edecektir. kopya yapanları banlayacaktır. yani sorumani deyimiyle "sonsuzluğa uğurlanacaktır".

0

teşekkür ederim yeliz hanım bende kendime uzun cevap verebileceğim bir soru sorabilirim ama yapmıyorum. tekel2000 adlı kullanıcı böyle yaparak şuan lider bense ikinciyim ben kendi sorularımı cevapladım ama nasıl karşıma çıkıyor veya daha önce cevaplamadığım sorular oluyor bu şekilde gerçekten çok emek veriyorum umarım kazanabilirim. yarısmada böyle yapan kişilere nedense uyuz oluyorum tekel2000e birinciliği bırakamamak istiyorum.

0

ben pek dikkat etmedim. ama soru altlarında eğer bir yazarla ilgili birşey gördüğüm zaman sorumaniye bildiriyorum. hatta bugün birkaç kişiyi sorumaniye havale ettim. onlarda rastgele harflere basanlar, sorulara alakasız cevap verenler yani... yoksa bunların dışında garip bir durum görmedim ben.

0

şu ana kadar herkes kendi hakkıyla geldiğini düşünüyorum ve bu da sıralamada herkesin yerini aldığını düşünüyorum. bazı kişilerin gerçekten haksız kazanç yapmaları yanlış buluyorum. özellikle kopya içerik yapan arkadaşlar için söylüyorum bu lafı. ama tabii ki kopya içerik yapılmış olsa sorumani ekibinden kaçamayacağını tahmin ediyorum.

0

şahsen ben düşünmüyorum bir durum varsa zaten sorumani el atar diye düşünüyorum. düşünmemiz için bir sebep var mı takip edemedim. sıralamanız yüksek demek ki zaman harcamışsiniz tebrik ederim umarım hakedenler alır.