0

daha yeni bitti iki kati kazanc diyebilirim. yani pek ugrasamadim ama yine birseyler yspsbildim ysni bu surede. bakalım tekrar gelecek mi iki kati kazanç etkinligi. daha dogrusu yakin zamanda gelecek mi. bu dayede sitede daha fazla arkadss aktif oluyor. bu bif gercek yani.

0

sorumani platformu sürprizlerle dolu ummadığımız anda ummadığımız etkinlikler ve ummadığımız yarışmalarla biz birilerinin karşısına yeni şeyler sunabilir şu an 2 kat kazanç etkinliği yaptığı gibi yeni yarışmalarda yapıp bizlere sorabilir sorumani platformu sürprizleri sabah 1 site ben de en kısa zaman içinde böyle iki kat kazanç veya yarışmalar geleceğini düşünüyorum.

1

yani arada sırada bu şekilde iki katı kazanç sağlayan şeyler yapılınca güzel oluyor. insan daha da çok hevesleniyor ve daha fazla kazanç sağlama imkanı oluyor.

2

tabi isterim ya. kazancım yüksek olur hem hemde parayı çabuk çekerim.

0

yarışma yerine bu 2x etkinliğin olmasını çok isterim. hatta haftanın belli günlerinde olmalı misal her hafta perşembe cuma yada cumartesi pazar günleri olmalı.

0

bizim para kazanmamızı saglıyacak her türlü uygulamayı desteklerim elbette.yeterki üyeler yani bizler kazanalım.

0

olabilir. hem boyle olursa cogu kisi cevaplara yonelecegini dusunuyoeum

0

kendin soruyor kendin cevaplıyorsun dostum sen gerçekten ruh hastası olmalısın kendi sorduğun soruya başkasının ağzından gibi cevap vermek haksız rekabettir çok uyanık sanıyorsun heralde kendini yapma illegal hareketler

0

tabii ki isterim neticede para kazanıyoruz kim istemez fazla kazanmayı. ama ben ×2 yarışması olacağını düşünmüyorum yeni yapıldı daha farklı bir yarışma daha yeni birşey yapacaklarını düşünüyorum.

1

evet isterim oradan da kazanacağım umarım tekrar yapılırsa.. her ay 2 faturasını evladımın evinin buradan çıkarmak amacım.. :)

0

üyelerinin lehine olan herşeyi destekliyorum.

0

iki kat kazanç uygulaması olduğu günlerde soru ve cevaplarda artış olduğu kolaylıkla fark ediliyordu. dolayısıyla gene böyle bir uygulama olursa hareketlilik sağlanacak ve sitenin zenginleşmesine faydalı olacaktır. olursa iyi olur, kazançlar da artar yazarlar için.

0

evet isterim kim istemez ki 2x bence öyle çok çabuk kazanıyoruz. genede sorumani bilir ne diyelim.

0

yeni yarışmada sorun mani ekibinin 2x yapmasını tabii ki de çok isterim.üyelerin açısından gerçekten kazançlarının fazla olduğunu söyleyebiliriz ve herkes daha istekli oluyor.