0

markalar bizim popüler kültürde yarışta kalmamızı, gösteriş yapmamızı ve güç taşıdığımızın bir göstergesi olarak hayatımızda yer edinmektedir.

0

markaları takip etmem. marka demek bence gereksiz.

0

şu ana kadar hiç marka takıntım olmadı ben sadece kaliteye önem veririm benim için kaliteli olması her şeyden önemlidir bence marka takıntısı olan insanlarda ne istediğini bilmeyen insanlardır .

1

markaların hayatımda hiç bir önemi yok sağlıklı olması yeterli benim için

0

hiç bir önemi yoktur benim için gözüme güzel gelen ne varsa alırım arka olması benim için önemli değil.

0

yaşadığımız zaman ye kürküm ye zamanı olduğu için markalar ne kadar fiyatı şişirirse insanların gözünde de o kadar değerleniyor ve ceplerini bir o kadar da boşaltıyor. eskiden bugün ben siftahımı yaptım sıra komşum da mantığı varken bugün küçük esnaf para kazanamıyor neden ? çünkü moda ve marka hırsı gözümüzü bürümüş. benim şahsi fikrim bu yönde.

1

bazı bilindik markalar daha kullanışlı ve daha yararlı oluyor.sağlamlık açısından,kalite açısından diğer markalara göre iyi oluyor.

0

marlar insların yaptığı kalite standartları ölçüsünde olan bir şey marklar gümüzde avurpuda bilnmekten olan yerlerde önçıkırlan bir sözdür ve bunu yanı sıra marklar bizi doğru güzel ve ya yanlış güzel olarak ta bize göstere biliri marklar haytımızda bizie kalite giyimi yiyicek bir süri ve benzeri şeyler vardir bunlar açıklamakla say say bitmez bize katiği şeyler çok önemli bir yanı var çünkü elverişli olan şeyler sağlam olması bizim için müştei için çok önemli bir şey çünkü eyer kalitesi bilnmese o müşterini aliği ürün boşa gider ve yaptığı aldığı aliş verişi boş çıkar markalarda genllikle reklam yapmakta 1 numar özellik taşiyour reklamı sağlam yapan marklar zaten genllikle daha fazla tutuluyour ve daha fazla ilgi görüüyouru bunla birlikte dünyada bir çok insan ona karşı hisetmediği önemi bir şekilde marka sayesinde hisetiyour ve bunu birlikte para kazaniyourlar mesal ben a markasindan aliğim eşyayi b markasinda eşyayi baktiğim zaman a markasi kötü b markasi daha sağlam oluğun gördümü yani bunlar günlük hayatımda önemli şeyler değrin iyi bilmemiz gerekiyour yoksa bizi bir faydasi olmaz ve yaptığım şeyler yüzüüden harcadiğimiz paralar boş gider ve kazandiğmiz para bizie haram olur yani baktiğimiz zaman onunu için düzenli ve seçici bir marka olması gerek ve ona karşi maddi koşulari iyi olması gerek ve ondan sonra iş koyulma vakti olmasi gerek marklarla diyceklerim bu kadar eyer beğendiseniz teşşekürler elimden geldiği kadar düşüncelerim siz yansıtmaya çalıştim inşallah beğenmisinizdir tekradan görüşmek üzere hoş çaklın arkdaşlar saygılarla sevgilerle birlikte

0

markaların hayatımda hiç bir önemi yok. marka demek gösteriş demektir. her insan bütçesine göre alışveriş yapmalı, giyinmelidir. ancak zengin olan ve büyük başarı elde etmiş olan insanların belirli bir duruşları olduğu için marka giymeleri gerekir. bu onların duruşunu ve prestijini korur.

0

ayakkabı ,jean ,parfüm, mont bunlar marka kullanılması gereken şeyler benim hayatım da olmazsa olmazlar,markalar hayatım da çok önemli. mavi benim en çok kullandığım marka,onun dışında,polo ve levis 'ı da kullanıyorum.

1

markanın hayatımda hiçbir önemi yoktur. ne rahatsa ve bütçeme uygunsa onu alırım.

0

benim için sadece yiyecek makaları önemli onun dışında giyim konusunda üstüme yakışanı alırım markaya dikkat etmem