1

burç yorumlarını okumayı da dinlemeyi de ayrı ayrı severim. fakat aaa bugün şöyle olacakmış bu hafta böyle yapmalıymışım gibi şartlamam yada beklemem başıma bir şey gelecek diye. normal hayatım nasıl gidiyorsa öyle devam eder başıma gelecek olan zaten geliyor yada onlar söyledi diye başıma bir şey gelmez geleceği sadece yüce allah bilir. inanmıyorum söylenenlere özellikle gelecekle ilgili yok bu haftanın yorumu yok gelecek haftanın yorumu dinlerim aaa bak bak derim gülerim geçerim. ama annemler teyzemler hepsi nuray sayacı hastası hepsi pazartesi günü beyaz tv ye kilitlenirler ne olacakmış ne bitecekmiş sessizce dinlerler nuray sayarıyı. bende onlarla dinliyorum fakat hayatımı ona endekslemem. güzel şeyler dinliyor okuyorum ama hepsi o kadar yaklaşık bir on dakika sonra beynimden siliyorum gidiyor ertesi gün bu yorumlarla alakalı hiç bir şey hatırlamıyorum.

1

hayatımda astroloji ve burçlara pek fazla önem vermiyorum yani böyle burçları takip etmek ya da bugün burcum nedir bugün ne gibi şeyler yaşayacağım ya da neler olacak diye hiç merak etmiyorum yani bu işlere hiç bakmıyorum.

1

astroloji benim için önemlidir burçlara da inanırım ve severek takip ederim. burçlar
önemlidir bence enazından benim için öyle gerçekten. burçlar insana karakter analizi yapar yani baya benzerlikler var.

1

fazla bi değeri yok diyebilirim fakat ama nadir de olsa okurum arada bir önemde veririrm çünkü doğru bahssetiğine inanıyorum.