0

cok guzel olmus... yani yeni uye olan arkadaslar hemen sorudan gidiyorlardi... hatta bence yeni uyelerin gunluk belli bir soru sorma limiti de olmali... ben oyle dudunuyorum. besinci seviyeye gelene kadar her yeni seviyede soru sorma limitleri birkac soru arttirilabilir ama 60 cevaptan sonra soru sormalarina da limit getirilmeli diye dusunuyorum.

0

yeni kural nedir duymadım bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba

0

bence 60 az bile olmuş en az 100 olmalıydı çünkü anca anlıyor insan sitenin amacını ve saçma sapan sorulara maruz kalmamış oluruz biz de böylece. gerçi güzel sistemler geliyor soru kalitesini arttırmaya yönelik. yine de 60 bana az geldi, 100 olsaydı daha iyi olurdu.

0

kesinlikle bence çok doğru bir kural atmış cevap bence gayet uygun olması gereken kurallar daha sıkı kurallar gelebilir çünkü haddinden fazla saçma sapan şeyler yazan sırf para kazanmak için önüne geleni yazan kuralları suistimal eden insanlar var bence daha sıkı kurallar da gelebilir

0

bence iyi olmuş çünkü bazı arkadaşlar cevap vermek yerine sürekli soru soruyorlar bu sayede çok cevapsız soru kalıyor.

0

benim için biraz kötü oldu pek vakit bulamıyorum burası için 60 cevap üstüme çıkmak biraz fazla zaman alır gibi 40 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum

0

çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş. tebrikler.

0

aslında biraz mantıklı buluyorum. çünkü cevap verildiği kadar arama motorlarında bu site tıklanır. o yüzden 60 cevap gayet uygundur. zaten 60 cevap 10 dakikasını bile almaz insanın. tabii dolu ve uzun cevap olunca süre biraz daha fazla olur :)