-1

oraya bağış yapalım buraya para gönderelim diyenler için ne diyorsunuz?

sanki burası yardım kurulu.yapacaksan kendin yap kimsede bilmesin

4 cevap
0

şu haytta benimde en çok detsekledigim olaylarin başinda gelir.ihtiyaç sahibi veya kimsesiz o kadar kişi varki ülkemizde en güzel dua ve hayir onlara el uzatmak için herkezin bu görüste olmasi lazim.ayrica tabiki durumu iyiyse bagis yapmak vede kan bagisida yapmak çokmantikli.dogru yerlere para gönderilirse oda büyük sevap insanlarin yüzünü güldürmek mutlu etmek gibisi varmi.

0

yani bağış yapmak güzel bir şey tabii ki de tabii şöyle bir şey var.. durumu olan insanlar anca bağış yapabilir, durumu kötü olan insanlar bağış yapamaz. keşke benim durumum iyi olsa da ben bağış yapsam ama genellikle bağış yapan insanlar çok olduğu için benim etrafımda çok çok gariban insanlar var ben az da olsa onlara yardım ediyorum... durumumun iyi olmamasına rağmen ama böyle çok param olsa zaten ilk yapacağım şey bağış yapmak olur. allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim.

0

bağış yapmak ve başarısı ile olmak gerçekten çok önemli ve güzel görevleridir her insanın mutlaka hayatında birçok kez bağış yapması gerekmektedir insanları bağış yapmaya teşvik etmek gerçekten çok erdemli bir davranıştır bu erdemli davranış insanlara neden söyle çok dokunmaktadır bağış yapmak hoş bir şeyler insanların başka bir insanın hayatını kurtar başına vesile olmak kadar güzel bir şey var mı şu hayatta neden insanlar bunu bir türlü sevemez anlayamadım gerçekten insanların bazı koşullarda gerçekten yardıma ihtiyaçları vardır ilk yardıma ihtiyacı olan insanlara elimizden geleni yapmalıyız ve onların elimizde gelen bir şey yok ise başkalarına yönelterek onların elinden geleni yapmamız lazım bir hayra bir güzelliğe vesile olmak kadar şu dünyada güzel ne vardır ki zaten

0

yapsınlar tabi ne kadar güzel. ama durumu olan var olmayan var mesela durumu olan burda bi kaç lira kazanmak için o kadar vakit harcamaz. yapsınlar ama içinden yapsınlar biftek kendileri bilse yeter dillendirmeye veya başkalarına akıl vermeye gerek yok. olsa zaten bağış yapicak kadar paramız kimsenin demesine kalmadan yaparız biz belkide yapiyoruzdur kimsenin bilmesine gerek yok.