0

sadece bayanlar için değil tüm insanlar için kavga etmek dövüşmek bence çok yanlış ve çirkin bir olaydır.ne olursa olsun olayı bu seviyeye getirmemek lazımdır.

0

bu olay tabii ki durduk yere hiçbir zaman olmayacağını tahmin edebiliyorum. çünkü bazı bayanlar arasında birbirini çekememe gibi olaylar oluyor ve saldıra biliyorlar. daha çok yenilgiyi ya da eski günlerdeki bir şeyleri unutamadıkları için böyle karşılık vermeleri gayet normal. aslında hiçbir şekilde böyle bir olayın olmasını tabii ki de istemeyiz. çünkü artık herkesin kendi içerisinde çekilmiş bir vaziyette ve hiç kimsenin ne yaptığınla ilgilenmiyor. böyle olduğu için biraz daha rahat olabildiklerini tahmin edebiliyorum. inşallah sokaklarda bundan sonra böyle olaylarla karşılaşmayız. çünkü dışarıdan baktığın zaman bir erkek olarak gerçekten durumumuza üzülüyorum. çünkü bir bayan bir bayana hiçbir şekilde darbe girişimine bulunmaması gerektiğini söyleyebilirim. eğer bayanlar bunu yaparsa erkekler havada karada yaparlar.

0

eğer gerçekten ortada bir ciddi bir problem varsa saldırması normal ama ben kendim açısından bayanların birbirini erkek gibi dövmelerini hiç yakıştıramıyorum. özellikle sokak ortasında ,okulda ve benzeri toplum olan yerlerde bayan bayana kavga etmelerini çok tiksinç bir gözle izliyorum. bence ne olursa olsun bir bayan bir bayanı asla hiçbir şekilde saldırmamalı .