0

beklentim karsilikli saygi ve sevgidir bunlar olduktan sonra hersey yolunda gidiyor.

0

evlilik ten beklentım eşimde yana cok sevılmek isterdım saygı duymasını isterdım özelikle cok guvenmesını aynı şekilde bende ona karşı tabiki karşılıklı sonra aramızda hıç yalan geçmemesını hıç bişy için birbirimizı üzmemeyı herşey karşılıklı anlayış la olarak olmalı bı evımız ve cocuk larımızın olmasını cok fazla bışey degıl cok para vs gibi şeyler degıl huzurlu olalım birbirimizi anlayalım oda yeter li yani acıkcası mutlu olmak

0

birbirini tamamlayan ve bir bütün oluşturan iki kişi ve evlilik kurumuna karşı inancım olmadığı için beklentim de yok

0

evlilikte en çok beklentim saygıdır karşımdaki kişinin yani eşimin bana saygılı olmasını isterim. ben de ona saygılı olurum çünkü kendi istediğim şeyi ben de ona gösteririm. bu yüzden istemediğim hareketleri yani bana yapılmasını istemediğim şeyleri bir başkasına yapmam. evlilikte bir diğer beklentim dürüstlüktür .sonuçta hiç kimse çocuk değil ve belirli bir olgunlukta bireyleriz. ve bu hayata nasıl başladıysak yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda bitirmemiz de oldukça normaldir bu yüzden eğer sevgi saygı ve bazı şeyler bittiğinde bunu dürüstlükle birbirimize ifade ede bilmemiz gerekir .çünkü eğer ifade edemezsek arkamızdan iş çevirmek zorunda kalırız ve bu da karşımızdaki yani bir zamanlar sevdiğimiz kişiye karşı yaptığımız bir haksızlık olur bu yüzden ben evlilikte dürüstlükten yanayım. evlilikte bir diğer beklentim ise eşimin beni hiç kimseye muhtaç etmemesidir .yani herkes kendi sorumluluklarını üzerine almalıdır .kadın kadının yapması gerektiği işleri yapmalı erkekse erkeğin yapması gerektiği işleri yapmalıdır ve çalışmalıdır. karısını hiç kimseye muhtaç etmemelidir.

0

mutlu olmak huzurlu olmak eşimden başka kimsenin bana karışmasın. ailesi benden uzak olsn yeter zaten de öle evliyim de mutluyumda dünya tatlısı bir oğlum var :)

0

evlilikte ençok ilgi şefkat anlayış güleryüz huzur bekleriz

0

huzur sevgi şefkat sadakat en önemli beklentilerim bunlar , ki bence en önemli şeylerde bunlar.

0

kesinlikle benim bir çok beklentim var öncelikle eşimin bana sadık kalması sevmesi değer vermesi düzenimin asla bozulmaması saygı ve sevgi çerçevesi içinde çocuklarımız onlara anne babasına sevgisinin aynısını aşılamam en büyük beklentim ise saygı anlayış hoşgörü zaten bunlar olmazsa evlilik ayakta durmaz ve kısa sürede ayrılıklar meydana gelir

0

saygılı sevgili ve huzurlu bir ömür geçirmektir. insanlar ömürlerinin sonuna kadar aynı kişiyle birlikte olmak için evlenirler ama saygı sevgi ve huzur anlayışı olmadıktan sonra o evlilik maalesef sürmez ve beklentileri karşılamaz.