0

evlilikte en çok kadın tutumlu dur ben çok tutumlu olduğum için bu soruyu cevaplamak istiyorum evlilikte erkeklerin çoğu tutumlu değildir mesela benim eşim hiç tutumlu değildir eline para geçse bir gün de her şeyi alır parasını her şeye harcar bu dünyaya bir kez geliyoruz her şeyden faydalanalım kafasında yaşıyor ama ben eşimin elinden parasını alıp saklıyorum zor zamanında parayı çıkardığın zaman bana hak veriyor ben de tutumlu olacağım diyor ama yine geri başlıyor aynı huylarına tutumlu olmak çok güzel bir şeydir

0

kadınlar daha çok tutumludur aslında ama kişiden kişiye görede değişebilir bu durum biz kadınlar bazen alışverişi fazla kaçırabiliyoruz

0

kişiyr göre değişir. çok tutumlu kadınlar var mesela sürekli evi için birikim yapar. çocuklarına ve eşine destek olur. kimi kadınlarda bir sürü alışveriş yapar hiç uörunda olmaz boş boş para harcar. hiç birikim yapmaz. tutumlu olan erkekler de vardır. evi için ailesi için tutumlu olur. iyi bir gelecek hazırlar. kimi erkek de kahvede orada burada umursamazca harcar. bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiklik gösterir. kimi tutumludur kimi de harcar durur. paranın gittiği yere hiç bakmaz. tutumlu olmaz cimrilik boyutunda da asla olmamalıdır. ikisini ayırt etmek gerekir.

0

bence bu kişiden kişiye değişir çünkü bazı erkekler savurgan oluyor bazende kadınlar savurgan oluyor fakat her evde bir tutumlu kişinin olması gerekir bence .bizim evde mesela annem tutumludur babam çok boş şeylere para harcar . ama amcamgilin evde mesela amcam tutumlu bence bu kişiden kişiye değişiyor kadın yada erkek diye ayırt edemeyiz.bende tutumlu bu insanım ama bazende istediğim gibi harcıyorum paramı.

0

aslında kişiye göre de değişebilir. mesela benim annem inanılmaz tutumlu ve birikimi seven biridir. her şeyin hesabını iyi yapar. ona göre her zaman kenara bir şeyler koymuştur. ama işte bazen de bazı erkekler böyle oluyor.

1

bu bir kişilik özelliğidir. cinsiyete göre değişen bir durum değildir. bir de ikisinin alışkanlıkları ve yaşam tarzlarına göre kimin tutumlu kimin savruk olduğu tartışmalı bir konu olabilir. kimisi için gerekli olan kimisine göre lükstür. onun için bu evlilikten evliliğe ve evlendiğiniz kişinin özelliklerine göre değişecektir.

0

erkekler daha tutumludur. kadınlar alışverişi çok sever