0

ağaçlık bir alanın içinde iki katlı üst katında yatak odamın olduğu önü boydan boya cam olan ve içinde şömine olan ormanlık alanda bir evim olsun isterdim. yatak odamın penceresinin önünde kahvemi içerken kitap okumak ve boydan boya cam olan penceremden yağmuru izlemek isterdim.

0

bahçesi olan bahçesinde hamağı ağaçları çiçekleri olan bir de köpeği olan çitlerin üzerinde tenkli ışıklar kuş evlerinin olduğu evin dışı tatlı bi krem renginde balkonu teras gibi geniş mangallar keyifli sohbetlerin olduğu bi balkon içersi iste 1 oda 1 mutfak 1 yatak odası olsa bile yeter bana göre evin içinde huzur olsun sağlık olsun o evde kahkaha olsun bir de sevdiğim insan olsun başka bişey istemem

0

bahçeli bir ev olsun herkesten uzak. özgürlük kokan bir yer. yemyeşil bir doğaya sahip olan.

0

bir villam olsun isterim şöyle kocaman bahçeli meyve ağaçları sebzeler olsun bir tane havuz olsun isterim evin içi çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş olsun ve çok güzel bu deniz manzarası olsun isterim.

0

şöyle koskocaman bir taş ev olsun önüm deniz arkası orman olsun koskocaman bir bahçem olsun çoluk çocuk yok bir kedim bir ben bir de kocişim olsun

0

bahceli havuzlu bir villada yasamak isterdim

0

mümkünse bahçeli, güzel bir peyzaja bakan bir evde yaşamak isterim. fakat bu ev şehrin çok dışında olmasın, şehir merkezinde bir sitenin bahçesi veya şehir merkezine yakın bir koruluğa bakan bir ev olsun. işe gitmek ve günlük işlerime koşturmak için evim her zaman yakın olsun. ayrıca çocukların okullarına, hastanelere de yakın mesafede olsun. bunun yanında eğer olabiliyorsa çok alçak tavanlı olmasın, tavanlar yüksek olsun. mutfağı çok küçük olmasın, mutfakta televizyon olsun. beyaz duvarları da pek sevmem.

0

orman dibinde sessiz sakin bahçeli

1

küçük bahçesinde çitleri olan çitlerin içinde meyve, sebze ekecek kadar yeri olan ,küçük bir köpek kulübesi olan şirin bir ev.

0

müstakil, bahçeli, duble ve deniz manzaralı

0

müstakil bahçeli yeşillik huzur ve o yanımda:)

0

dublex evde isterdim bahçeli yeşillikli

0

çiftlik evi. hayvanlar bitkiler ve ben

0

yeşilliği bol ,bahçeli,yüzme havuzu olan duvarları cam olan bir villada yaşamak isterdim