0

bana göre olmalı ama teorik olarak olmamalı çünkü teorik bilgiler her daim unutulmaya açık oluyor.o yüzden uygulamalı ödevler hem pratik zekası hem mantıgı geliştircek uygulamalar uygulanması gerek.bilgiyi tekrar ederek unutulmaz hale getirmesi daha mutlak olacaktır.kısaca ödev olmalı...

0

bence eğitim sisteminde ödev olmalı.çünkü ödev öğrenciler faydalı bir görevdir.ama derste öğrendiklerini tekrar etmek gibi birsey

0

ödev olsun ama devlet memuru önüne yığılı dosya koyar gibi küçücük çocukların önünde bir yığın ödev, veliler bile isyan ediyor bu durumada küçük çocuklar nasıl çıksın bu kadar ödevin içinden. bana göre ödevler kısa ve öz olmalıki öğrencinin hafızasında yer etsin, derslerden okuldan soğutmasın ve ilerideki çalışma hayatı için ufak ufak sorumluluk bilinci yerleşsin.

0

tabii ki de ödev olmalı çocuk eğitiminde ama bazen aşırı şekilde öğretmenler çok fazla ödev veriyor.o yüzden en azından normal şekilde tabii ki de zaten ödev yapmak tekrar yapmak demektir aşırı bir şekilde ödeyip verilmemelidir en azından 2 sayfa verilerek günübirlik ödev verilirse daha iyi olur çocuklar için.ödevler artık günümüzde çocuklara öğretmenler daha çok 5-6 sayfa verdikleri için çok sıkılıyorlar. o yüzden de yapmak istemiyorlar hiçbir şekilde onları en azından okula teşvik etmek için öğretmenler artık ödev vermeyi birazcık kısmı anlardır en azından 2 sayfa verilerek o günkü işlenen konuyu birazcık tekrar edebilirler çocuklar.

0

dozunda ödev olmalıdır.lakin öğretmenlerin verdiklri ödev çok kıymetli oluyor.aileler evde kendi istedigi şekilde tekrar yapamıyorlar

0

ödev olsun ya. yaparken zor geliyor, işkence gibi geliyor belki evet ama, yaptıktan sonraki o rahatlama, bir şeyler öğrenmiş ve tamamlamış hissi güzel bence.

0

ödev olsun olmalı da, ama her dersten her hafta ödev çok fazla. her ders için dönemde 1-2 kere ödev verilmeli bence sadece

1

eğitim sisteminde ödev mutlaka olmalıdır. fakat ödevin niçin verildiği ve yapılması gerektiği öğrencilere iyi kavratılmalıdır. ayrıca öğretmenler ödevler konusunda fazla abartmamalıdır.

0

odev zorunluluktur öğrenci kendi istediği kadar test çözemeli yoksa okuldan soğutur gençliği soldurur hedeften uzaklaştırır.

0

ödev = tekrar demektir. tekrar olmazsa bilgi tamamlanamaz. çok çok kısa ödevlere evet diyorum..asla yıldırıcı, dersten soğutucu olmamalı.